Silkeborg

Navervej 1

8600 Silkeborg

Åbningstider

Mandag - fredag:

10.00-17.00

Lørdag

10.00-13.00


Tvis Køkkener Silkeborg - køkkenfirma med nye køkkener, badeværelser og garderobeskabe

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER SILKEBORG

Kom og besøg vores nyindrettede køkkenbutik i Silkeborg med køkken, badeværelse, walk-in, bryggers og garderobe og alt andet, som hører til et nyt køkken eller badeværelse. Vi er et lokale køkkenfirma i Silkeborg hvor det ALTID er kunden, som er i centrum - både før, under og efter en handel. Kom og få inspiration i køkkenudstillingen og få vores flotte inspirationsbog med hjem.

Vi tegner gratis dit nye køkken i 3D. Det giver dig mulighed for ved dit andet besøg i vores køkkenbutik at se dit eget, nye køkken i 3D, og vi kan samtidig gå rundt i butikken og se og røre ved de valgte produkter.

I køkkenbutikken på Navervej 1 i Silkeborg har vi et stærkt team med samlet mere end 125 års køkkenerfaring, som vil holde dig i hånden gennem hele forløbet - før, under og efter dit køkkenkøb. Tvis Køkkener har produceret køkkener siden 1952, altså i mere end 68 år, og er dermed Danmarks ældste og mest erfarne køkkenproducent.

Hvert eneste nye køkken, bad og garderobe bliver ordreproduceret på fabrikkerne i Tvis. Derfor har vi mulighed for at skræddersy løsningen præcis til dit behov og boligens indretning. God service og certificeret Tvis-montering er en selvfølge.

VI STØTTER KRÆFTENS BEKÆMPELSES
LOKALAFDELING I SILKEBORG
 
   
 

 

Poul Erik Pedersen property=

Poul Erik Pedersen

Indehaver

T: 933 933 33

pep@tvissilkeborg.dk

Pia Christensen property=

Pia Christensen

Indretningskonsulent

T: 933 933 35

pia@tvissilkeborg.dk

Majbritt Hvam Sølund property=

Majbritt Hvam Sølund

Indretningskonsulent

T: 933 933 37

ms@tvissilkeborg.dk

Anne Møller property=

Anne Møller

Indretningskonsulent

T: 933 933 36

anne@tvissilkeborg.dk

Britta Sørensen property=

Britta Sørensen

Indretningskonsulent

T: 933 933 38

bs@tvissilkeborg.dk

Jens Skovdal Sandberg property=

Jens Skovdal Sandberg

Controller & Indretningskonsulent

T: 933 933 34

jens@tvissilkeborg.dk

Per Olesen property=

Per Olesen

Lager & serviceansvarlig

T: 933 933 39

per@tvissilkeborg.dk

Ledige stillinger i Silkeborg

Tvis Køkkener Silkeborg søger butikschef

Har du lyst til at gå forrest som butikschef i Tvis Køkkener i Silkeborg? Så venter der en stor ledelsesmæssig opgave for dig, som kan få butikken til at shine, skabe resultater og sikre et højt medarbejderengagement.

Et stærkt køkkenbrand med en stærk vinderkultur
Tvis Køkkener sælger køkken-, bad- og garderobeløsninger samt komplementære produkter og ydelser såsom hvidevarer, montage og andre håndværkerydelser. Tvis i Silkeborg indretter og sælger til både private og erhverv, ofte med byggestyring. Virksomheden er i en god og sund udvikling og for at være gearet til den fortsatte vækst, søger butikken nu en ny butikschef.

Som en synlig leder motiverer du dine ni medarbejdere og sikrer, at butikken til alle tider står knivskarpt. Du bliver en del af ledergruppen og refererer til direktør og indehaver, Poul Erik Pedersen. Som et led i et fremtidigt generationsskifte ville det være optimalt, hvis du har store ambitioner og kan se dig selv som indehaver af butikken på sigt.

Interesseret?
Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Læs mere og ansøg her

Start din karriere som salgstrainee hos Tvis Køkkener Silkeborg

Start din rejse i køkkenbranchen som salgstrainee hos Tvis Køkkener.
Lær at designe, tegne og sælge køkken-, bad- og garderobemiljøer.

OM STILLINGEN/UDDANNELSEN
Hos Tvis Køkkener vil du gennemgå både Tvis Køkkeners interne uddannelse og uddannelse på Handelsfag-skolen i Odder. I butikken får du træning i produkter, tegnefærdigheder og oplæring i it-værktøjer. Du får din helt egen onboarding og uddannelsesplan, der løbende følges op på i løbet af din uddannelse. Den teoretiske del af køkkenfag-uddannelsen på Handelsfagskolen i Odder sker i selskab med elever fra hele køkkenbranchen, samt hos Tvis Køkkener, hvor du bliver en del af et samlet trainee-hold. I alt løber uddannelsen over 2 år med størstedelen af uddannelsen i butikken.

Hverdagen i butikken er alsidig med opgaver inden for daglig drift af butikken, kundebetjening, tegning og design af inventarløsninger, tilbudsberegning m.v. Når ordren er i hus, højsædet, så vi sikrer en fantastisk købsoplevelse hos alle vores kunder.

Hos os får du køkkenbranchens bedste oplæring og uddannelse med dybdegående produktkendskab til køkkenfaget og Tvis Køkkeners produkter, læring om kreativ boligindretning samt en solid salgserfaring fra vores interne salgsuddannelser.

Du vil efter endt uddannelse være udlært salgsassistent med speciale i køkken, bad og garderobe.


Stillingskrav
Vi leder efter DIG, som er udadvendt, serviceminded og initiativrig. Du brænder for salg og god kundeservice, og så har du interesse for dansk design og indretning.

Som køkkenkonsulent skal du være omhyggelig og detaljeorienteret, og samtidig skal du formå at inspirere dine kunder.

Du drives af god dialog med kunder og kolleger, fordi det er vejen til et godt salgsarbejde. Vi forventer, at du er seriøs og professionel i din fremtoning, så vi i fællesskab kan yde vores kunder en udsøgt service og repræsentere Tvis Køkkener. Som salgstrainee skal du favne bredt hvad angår arbejdsopgaver, og du vil løbende udvikle dine kompetencer indenfor salg og rådgivning.

For at komme i betragtning som salgstrainee hos Tvis Køkkener skal du have bestået EUD, EUX, HHX, HF, STX eller HTX. Evt. skal der suppleres med 5 eller 10 ugers EUS som kan tages sideløbende med dit traineeforløb.

Er du over 25 år kan du komme i betragtning som "voksenelev", hvor der gælder lidt andre regler. Men alt det til den tid.

Har du spørgsmål til salgstrainee-uddannelsen hos Tvis Køkkener, er du velkommen til at kontakte Kædechef Per Sander på tlf.nr.: 2074 6316.

Ansøgningsfrist er den 16. juni.

SØG HER

VI STØTTER KRÆFTENS BEKÆMPELSES LOKALAFDELING I SILKEBORG

Udstillingskøkkener til salg i Silkeborg

Se flere billeder
{{item.shopName}}

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkkener. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder. 

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE

TVIS KØKKENER
ERHVERV

SE MERE HER

M-LINE-MOMENTO

Oplev nyheden her