Velkommen til Tvis Køkken Sønderborg v/Køkken Galleri

Kontakt

T: 74426000
E: tgu@sib.dk
 

Adresse

Tvis Køkken Sønderborg v/Køkken Galleri
Sjællandsgade 12-14
6400 Sønderborg

Åbningstider

Mandag - torsdag:  9.30-17.00
Fredag - lørdag:  Åben efter aftale
Søndag:  Lukket

Specielle Åbningstider

Butikken holder lukket alle helligdage.

Den 22/12 - 02/01  Lukket

 

DIT LOKALE KØKKENFIRMA I SØNDERBORG

Tvis Køkken v/ Køkken Galleri er et køkkenfirma i Sønderborg som holder af slagkraftig kvalitet til gode priser. Du kan være sikker på én ting, når du handler nyt køkken hos Tvis Køkken: Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, uanset om du vælger et moderne, romantisk eller klassisk køkken. Uanset hvad du vælger, er alle elementer produceret efter stolte håndværkstraditioner på vores egen fabrik – og professionel rådgivning er altid med i prisen.

I vores køkkenbutik på Sjællandsgade i Sønderborg kan du se udstillinger af de nye modeller og tendenser indenfor køkken, bad og garderobe. Kom ind og få en kop kaffe og en snak om dine muligheder for at få et nyt køkken, som er tilpasset din stil - og rammerne i din bolig.

BOOK MØDE

 

 

Torben Gudmann property=

Torben Gudmann

Køkkenkonsulent

T: 7442 6000

tgu@sib.dk

Jacob Hasberg property=

Jacob Hasberg

Køkkenkonsulent

T: 2134 9567

jah@sib.dk

FÅ OP TIL 1500 KR. TILBAGE PÅ UDVALGTE AEG KOGEPLADER

Forkæl dit nye køkken med hvidevarer fra AEG. Når du køber ny kogeplade fra AEG hos os, så får du op til 1500 kr. retur*. Kom ind i butikken og hør mere om kampagnen.

*Kampagnen omfatter udvalgte AEG induktionskogeplader og induktionskogeplader med integreret emhætte købt hos os i perioden 15/9-31/12 2023. Kvittering for købet skal registreres i perioden 15/9-31/3 2024.

PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkken. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder. 

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE