Tvis Køkkener Sønderborg v/Køkken Galleri

Sjællandsgade 12-14

6400 Sønderborg

Åbningstider

Mandag - torsdag:

9.30-17.00

Fredag - lørdag:

Åben efter aftale

Tvis Køkkener Sønderborg - køkkenfirma med nye køkkener, badeværelser og garderobeskabe

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER SØNDERBORG V/KØKKEN GALLERI

Tvis Køkkener v/ Køkken Galleri er et køkkenfirma i Sønderborg som holder af slagkraftig kvalitet til gode priser. Du kan være sikker på én ting, når du handler nyt køkken hos Tvis Køkkener: Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, uanset om du vælger et moderne, romantisk eller klassisk køkken. Uanset hvad du vælger, er alle elementer produceret efter stolte håndværkstraditioner på vores egen fabrik – og professionel rådgivning er altid med i prisen.

I vores køkkenbutik på Sjællandsgade i Sønderborg kan du se udstillinger af de nye modeller og tendenser indenfor køkken, bad og garderobe. Kom ind og få en kop kaffe og en snak om dine muligheder for at få et nyt køkken, som er tilpasset din stil - og rammerne i din bolig.

Torben Gudmann

Torben Gudmann

Køkkenkonsulent

T: 7442 6000

tgu@sib.dk

Jacob Hasberg

Jacob Hasberg

Køkkenkonsulent

T: 2134 9567

jah@sib.dk

Ledige stillinger i Sønderborg

TVIS KØKKENER SØNDERBORG SØGER KØKKENMONTØR

Vi søger en ansvarsbevidst, erfaren og udadvendt montør til vores team. Du har en faglig bredde til både at kunne varetage detaljerne og effektiviteten hos vores privatkunder. Du er mødestabil, pligtopfyldende og følger sagerne til dørs i samarbejde med sælgeren.

Tvis Køkkener Sønderborg tilbyder et spændende job med gode udviklingsmuligheder, hvor du kommer til at arbejde med markedets største udvalg. Et job hvor du kan være med til at præge din hverdag og hvor en stor indsats er lig med succes.

Vi tilbyder gode kollegaer, løn- og ansættelsesvilkår.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 74 42 60 00. Mail din ansøgning til os på sib@sib.dk

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE
PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkkener. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder. 

M-LINE-MOMENTO

Oplev nyheden her