Tvis Køkkener Sønderborg v/Køkken Galleri

Sjællandsgade 12-14

6400 Sønderborg

Åbningstider

Mandag - torsdag:

9.30-17.00

Fredag - lørdag:

Åben efter aftale

Tvis Køkkener sønderborg butiksfacade

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER SØNDERBORG V/KØKKEN GALLERI

Tvis holder… af slagkraftig kvalitet til gode priser. Du kan være sikker på én ting, når du handler hos Tvis Køkkener, vi går ikke på kompromis med kvaliteten, uanset om du vælger et moderne, romantisk eller klassisk køkken. Uanset hvad du vælger, er alle elementer produceret efter stolte håndværkstraditioner på vores egen fabrik – og professionel rådgivning er altid med i prisen.

Torben Gudmann

Torben Gudmann

Køkkenkonsulent

T: 7442 6000

tgu@sib.dk

Ledige stillinger i Sønderborg

TVIS KØKKENER SØNDERBORG SØGER KØKKENKONSULENT

Hos Tvis Køkkener Sønderborg har vi rigtig travlt, og vi søger derfor en køkkenkonsulent til både privat salg og erhvervskunder. Du vil komme til at rådgive og sælge til nye såvel som eksisterende private og erhvervskunder.

Det er en fordel med erfaring fra køkkenbranchen.  

Vi tilbyder:
Arbejdsmiljø: Et godt, afslappet og åbent arbejdsmiljø.

Muligheder: Har du evnerne og er rette person, så tilbyder vi et job med gode muligheder for såvel personlig og faglig udvikling. Tvis Køkkener er i en meget positiv vækst.

Intro: Grundigt introforløb til Tvis Køkkeners sortiment og koncept.

Løn: Din løn vil være i forhold til dine kvalifikationer.

Gode kollegaer: Du vil få lov at arbejde selvstændigt, men ligeledes indgå i et team.

Vi forventer, at du:
Er sælger af sind: Du kan sælge og har lyst til at indgå i alle salgets faser, herunder at du formår at lukke ordren. Du arbejder målrettet og beslutsomt på at opnå dine mål. Hvis du har erfaring fra salg af køkkener, er det en stor fordel.

Er en inspirator: Du har flair for indretning og kan præsentere dine ideer. Du har en glad og udadvendt personlighed, der trives godt med kundekontakten.

Er selvkørende: Du arbejder selvstændigt og er ansvarsbevidst. Du har et godt overblik, men har samtidig styr på alle detaljerne. Du kan køre dine egne opgaver fra A til Z, men også en teamplayer der kan samarbejde i et team.

Har ordenssans: Du har ordenssans og får opgaverne kørt i mål. 

Tiltrædelse:
Snarest, men vi venter gerne på rette person.

Interesseret:
Send din ansøgning og CV senest 3. maj 2019 til Kædechef Per Sander, psa@tmk.dk mrk. Køkkenkonsulent, Sønderborg. Har du spørgsmål vedr. jobbet så kontakt Indehaver Torben Gudmann på tlf.:7442 6000.

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE
PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkkener. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder.