Tvis Køkkener Vejle

Dæmningen 70A

7100 Vejle - Indgang fra Dæmningen og Volmers Plads tæt ved parkeringshuset Trondur

Åbningstider

Mandag – fredag

10.00-17.00

Lørdag

10.00-13.00

Tvis Køkkener Vejle - køkkenfirma med nye køkkener, badeværelser og garderobeskabe

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER VEJLE

I Vejles bymidte ligger et køkkenfirma, hvor du kan opleve et inspirerende univers af køkkener, badeværelser og garderober. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores 500 kvm store køkkenbutik i Vejle, på Dæmningen 70A, med moderne indretning og hyggelig loungestemning.

I køkkenbutikkens showroom kan du bl.a. opleve tidløse, nye køkkener, nordiskinspirerede køkkener i egetræ, samt stilrene, moderne køkkener med farver og spændende materialekombinationer. Vi har også et designlab, hvor du kan se vores brede sortiment af nye køkkener og udvælge netop dén kombination, der passer til dig og dit hjem. Showroomet byder på noget for enhver smag.

Indretningen af dit hjem er en privat sag, og derfor sætter vi en ære i at forstå dine ønsker og behov. På den måde sikrer vi, at du får nøjagtig dén køkken-, bad- eller garderobeløsning, som du ønsker dig.

Tvis Køkkener - indehavere af køkkenbutik i Vejle

Hos Tvis Køkkener i Vejle bliver du mødt af et personale, der sætter dig i centrum. Vi har fokus på god kundeservice, og vi strækker os langt for at give dig en god oplevelse fra start til slut. Opmåling, tilbud og tegning af et nyt køkken er gratis og helt uforpligtende.

Vores køkkenbutik ligger i midtbyen, så du let kan besøge os både på gåben og i bil. Vi har indgang fra både Dæmningen og Volmers Plads, som kun er et stenkast fra parkeringshuset Trondur.

Drømmer du om et stilsikkert nyt køkken i dansk kvalitet, så er Tvis et godt valg. Tvis Køkkener har produceret og leveret kvalitet siden 1952 og er en af Danmarks mest erfarne køkkenproducenter. Vores sortiment er bredt og kan tilpasses selv små lejligheder med skrå og skæve vægge, samt ældre huse med fritlagte bjælker.

Få flere gode grunde til at vælge Tvis Køkkener her
Janni Sørensen

Janni Sørensen

Indehaver

T: 25 327 405

js@tvis.com

Torben Sørensen

Torben Sørensen

Indehaver / Montageleder

T: 42 599 666

tes@tvis.com

Thorbjørn Jensen

Thorbjørn Jensen

Indretningskonsulent

T: 71 113 666

tbj@tvis.com

Mikkel Sørensen

Mikkel Sørensen

Salgsassistentelev

T: 52 370 342

mks@tvis.com

Udstilling, Tvis Køkkener Vejle
Tvis Køkkener Vejle, badudstillinger

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE

Udstillinger til salg i Vejle

Se flere billeder
{{item.shopName}}

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

Lokale køkkencases i Vejle

Se flere billeder

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

Tvis Køkkener kan styre dit projekt for dig

VI HJÆLPER DIG MED AT
STYRE PROJEKTET I MÅL

Vi tilbyder totalløsninger, hvor hele din entreprise styres af Tvis Køkkener Vejle. Vi tilbyder byggestyring ved renoveringer, så vi står for kontakten og koordineringen med håndværkerne.

I forbindelse med en renovering af et Ingas køkken i Vejle, fik vi nøglerne til hendes hjem og stod for den fulde renovering fra gulv til loft. Imens Inga var på ferie, stod vi for at koordinere håndværkere, montører, elektriker, maler mv.

Kontakt os, og hør mere om, hvor let dit køkkenprojekt kan forløbe.

M-LINE-MOMENTO

Oplev nyheden her