Tvis Køkkener Vejle

Dæmningen 70A

7100 Vejle
Indgang fra Dæmningen og Volmers Plads
tæt ved parkeringshuset Trondur

Åbningstider

Mandag – fredag

10.00-17.00

Lørdag

10.00-13.00

Tvis Køkkener Vejle butiksfacade

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER VEJLE

I Vejles bymidte kan du opleve et inspirerende univers af køkkener, badeværelser og garderober. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores 500 kvm store butik på Dæmningen med en moderne indretning og hyggelig loungestemning.
I butikkens showroom kan du bl.a. opleve tidløse, hvide køkkener, nordiskinspirerede køkkener i egetræ samt stilrene, moderne køkkener med farver og spændende materialekombinationer. Vi har også et designlab, hvor du kan se vores brede sortiment og udvælge netop dén kombination, der passer til dig og dit hjem. Showroomet byder på noget for enhver smag.
Indretningen af dit hjem er en privat sag, og derfor sætter vi en ære i at forstå dine ønsker og behov. På den måde sikrer vi, at du får nøjagtig dén køkken-, bad- eller garderobeløsning, som du ønsker dig.

Tvis Køkkener Vejle indehavere

Du vil blive mødt af et personale, der sætter dig i centrum. Vi har fokus på god kundeservice, og vi strækker os langt for at give dig en god oplevelse fra start til slut. Opmåling, tilbud og tegning er gratis og helt uforpligtende.
Vores butik ligger i midtbyen, så du let kan besøge os både på gåben og i bil. Vi har indgang fra både Dæmningen og Volmers Plads, som kun et stenkast fra parkeringshuset Trondur.
Drømmer du om et stilsikkert design i dansk kvalitet, så er Tvis et godt valg. Tvis Køkkener har produceret og leveret kvalitet siden 1952 og er en af Danmarks mest erfarne køkkenproducenter. Vores sortiment er bredt og kan tilpasses selv små lejligheder med skrå og skæve vægge samt ældre huse med fritlagte bjælker.

Få flere gode grunde til at vælge Tvis Køkkener her
Janni Sørensen

Janni Sørensen

Indehaver

T: 2532 7405

js@tvis.com

Torben Sørensen

Torben Sørensen

Indehaver

T: 42 599 666

tes@tvis.com

Udstilling, Tvis Køkkener Vejle
Tvis Køkkener Vejle, badudstillinger

Ledige stillinger i Vejle

TVIS KØKKENER VEJLE SØGER DANMARKS BEDSTE KØKKENKONSULENT

Har du lyst til at være med fra starten og bygge en ny Tvis Køkkener butik op? Har du blod på tanden, så er det måske dig, vi søger. Tvis Køkkener Vejle er lige åbnet i nyindrettede flotte lokaler, og vi søger en kompetent køkkenkonsulent til privat salg. Du skal have erfaring fra køkkenbranchen og gerne kendskab til tegneprogrammet Winner. 

Vi tilbyder:
Arbejdsmiljø: Et godt, afslappet og åbent arbejdsmiljø.
Muligheder: Har du evnerne og er rette person, så tilbyder vi et job med gode muligheder for såvel personlig og faglig udvikling. Tvis Køkkener er i en meget positiv vækst.
Intro: Grundigt introforløb til Tvis Køkkeners sortiment og koncept.
Løn: Din løn vil være i forhold til dine kvalifikationer.
Gode kollegaer: Du vil arbejde selvstændigt med egne opgaver, men ligeledes indgå i et team.

Vi forventer, at du:
Har køkkenerfaring: at du kan sælge og har lyst til at indgå i alle salgets faser, herunder at du formår at lukke ordren. 
Er en inspirator: Du er god til at indrette og kan præsentere dine ideer.
Er selvkørende: Du arbejder selvstændigt og er ansvarsbevidst. Du har et godt overblik, men har samtidig styr på alle detaljerne.
Har ordenssans: Du har ordenssans og får opgaverne kørt i mål.  

Tiltrædelse:
Snarest, men vi venter gerne på rette person.

Interesseret:
Send din ansøgning og CV senest 18. juni 2020 til Kædechef Per Sander, psa@tmk.dk mrk. Køkkenkonsulent, Vejle. Har du spørgsmål vedr. jobbet så kontakt Indehaver Janni Sørensen, på 2532 7405 eller js@tvis.com

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE

FINANSIER DIN INVESTERING
I ET KVALITETSKØKKEN

LÆS MERE HER
PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkkener. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder. 

 

BOOK ET ONLINE VIDEOMØDE 

 

Se tegninger af dit nye køkken, badeværelse eller garderobe hjemme på din egen skærm med et online videomøde med en af vores konsulenter.

Book et videomøde      Se guide til videomøde

 

SÅDAN GØR DU:
Send en mail til os med følgende oplysninger:

  • En skitse af rummet med cirkamål
  • Ønsker, krav og budget til din nye løsning
  • Billeder – hvis muligt – af dit eksisterende køkken, badeværelse eller garderobe

SÅDAN GØR VI:
Når vi har modtaget dine oplysninger, tegner vi et oplæg til dit nye køkken, badeværelse eller garderobe. Herefter kontakter vi dig og aftaler en tid til et online videomøde, hvor vi kan præsentere og snakke om tegningerne.