Velkommen til Tvis Køkken Vejle

Kontakt

T: 2532 7405
E: js@tvis.com
 

Adresse

Tvis Køkken Vejle
Dæmningen 70A
7100 Vejle - Indgang fra Dæmningen og Volmers Plads tæt ved parkeringshuset Trondur

Åbningstider

Mandag – fredag   10.00-17.00
Lørdag  10.00-13.00
Søndag:  Lukket

Specielle Åbningstider

Butikken holder lukket alle helligdage.

 

Tvis Køkken Vejle - køkkenfirma med nye køkkener, badeværelser og garderobeskabe

DIT LOKALE KØKKENFIRMA I VEJLE

I Vejles bymidte ligger et køkkenfirma, hvor du kan opleve et inspirerende univers af køkkener, badeværelser og garderober. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores 500 kvm store køkkenbutik i Vejle, på Dæmningen 70A, med moderne indretning og hyggelig loungestemning.

I køkkenbutikkens showroom kan du bl.a. opleve tidløse, nye køkkener, nordiskinspirerede køkkener i egetræ, samt stilrene, moderne køkkener med farver og spændende materialekombinationer. Vi har også et designlab, hvor du kan se vores brede sortiment af nye køkkener og udvælge netop dén kombination, der passer til dig og dit hjem. Showroomet byder på noget for enhver smag.

Indretningen af dit hjem er en privat sag, og derfor sætter vi en ære i at forstå dine ønsker og behov. På den måde sikrer vi, at du får nøjagtig dén køkken-, bad- eller garderobeløsning, som du ønsker dig.

Tvis Køkken - indehavere af køkkenbutik i Vejle

Hos Tvis Køkken i Vejle bliver du mødt af et personale, der sætter dig i centrum. Vi har fokus på god kundeservice, og vi strækker os langt for at give dig en god oplevelse fra start til slut. Opmåling, tilbud og tegning af et nyt køkken er gratis og helt uforpligtende.

Vores køkkenbutik ligger i midtbyen, så du let kan besøge os både på gåben og i bil. Vi har indgang fra både Dæmningen og Volmers Plads, som kun er et stenkast fra parkeringshuset Trondur.

Drømmer du om et stilsikkert nyt køkken i dansk kvalitet, så er Tvis et godt valg. Tvis Køkken har produceret og leveret kvalitet siden 1952 og er en af Danmarks mest erfarne køkkenproducenter. Vores sortiment er bredt og kan tilpasses selv små lejligheder med skrå og skæve vægge, samt ældre huse med fritlagte bjælker.

Få flere gode grunde til at vælge Tvis Køkken her

 

 

Janni Sørensen property=

Janni Sørensen

Indehaver

T: 25 327 405

js@tvis.com

Torben Sørensen property=

Torben Sørensen

Indehaver / Montageleder

T: 42 599 666

tes@tvis.com

Mikkel Sørensen property=

Mikkel Sørensen

Butikschef / SoMe

T: 52 370 342

mks@tvis.com

BESØG OS HOS
TVIS KØKKEN VEJLE

Tvis Køkkener - GENIAL INDRETNING

GENIAL INDRETNING – PRÆSENTERET PÅ EN NY MÅDE

Vi har i vores rådgivning og præsentationer fokus på at synliggøre de ting, der giver køkkenet unikke funktioner. Du får et godt overblik over de mange løsninger, der findes – også til indretningen bag lågerne i dit nye køkken, hvor vi kan tilbyde mange forskellige muligheder. Vi tager udgangspunkt i dit ønske til designet og behov for indretning og funktion, og guider dig igennem de forskellige løsninger.

Håber vi ser jer snart til ekstraordinær køkken oplevelse på Dæmningen.

Tvis Køkken kan styre dit projekt for dig

VI HJÆLPER DIG MED AT
STYRE PROJEKTET I MÅL

Vi tilbyder totalløsninger, hvor hele din entreprise styres af Tvis Køkken Vejle. Vi tilbyder byggestyring ved renoveringer, så vi står for kontakten og koordineringen med håndværkerne.

I forbindelse med en renovering af Ingas køkken i Vejle, fik vi nøglerne til hendes hjem og stod for den fulde renovering fra gulv til loft. Imens Inga var på ferie, stod vi for at koordinere håndværkere, montører, elektriker, maler mv.

Kontakt os, og hør mere om, hvor let dit køkkenprojekt kan forløbe.

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE

Udstillinger til salg i Vejle

Se flere billeder
{{item.shopName}}

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

Lokale køkkencases i Vejle

Se flere billeder

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}