Tvis Køkkener Greve

Kildebrønde Landevej 6

2670 Greve Strand

Åbningstider

Mandag - fredag:

10.00-17.00

Lørdag:

10.00-13.00

Tvis Køkkener Greve butiksfacade

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER GREVE

Tvis Køkkencenter Greve ApS drives af Jesper Jensen som er uddannet snedker. Jesper Jensen har mere end 25 års erfaring indenfor modernisering og indretning af danskernes bolig. Det er netop den baggrund der gør, at Tvis Køkkencenter Greve står så stærkt i markedet som vi gør i dag. Kombinationen mellem den praktiske baggrundsviden og vores dygtige indretningsarkitekter gør, at vores kunder altid får en professionel løsning, når de handler køkken, bad og garderobe hos Tvis Køkkencenter Greve.
Vi har samtidig vores egen montageafdeling så vi altid kan levere en professionel totalløsning til vores kunder. Vores faste håndværkerteam sørger for at projektet forløber professionelt fra start til slut. Fordelen ved at vi bruger vores eget håndværkerteam er bl.a. at de som kunde ikke vil opleve spild/ventetid i projektforløbet.

Tvis Køkkencenter Greve tilbyder Byggestyring
Tvis Køkkencenter Greve står for hele projektet med vores professionelle håndværkerteam og byggestyre fra start til slut. Som kunde får De udleveret byggeplan, så De selv kan følge med i projektet dag for dag. Når De vælger at bruge vores certificeret Tvis-montør får De samtidig en udvidet garanti, fra de normale 2 år til 5 år, samt livstidsgaranti på alle bevægelige metaldele.

Tvis Køkkencenter Greve tilbyder Medbyg:
Tvis Køkkencenter Greve står for byggestyring fra start til slut, men De kan selv være med på projektet evt. sammen med dine egne håndværkere eller vores håndværkere. Der vil med denne løsning være 2-5 års garanti, samt livstidsgaranti på alle bevægelige metaldele.

Tvis Køkkencenter Greve tilbyder Selvbyg:
Tvis Køkkencenter Greve står for leveringen af de samlede elementer direkte på adressen. De står selv for opsætning af produktet. Der vil i denne løsning være 2 års garanti, samt livstidsgaranti på alle bevægelige metaldele. 

Jesper Jensen

Jesper Jensen

Indehaver

T: 4361 0387

jj@tvis-greve.dk

Bjarne Olsen

Bjarne Olsen

Indretningskonsulent

bo@tvis-greve.dk

Claus Jensen

Claus Jensen

Indretningskonsulent

Sarah Jepsen

Sarah Jepsen

Indretningskonsulent

sj@tvis-greve.dk

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE
PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkkener. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder.