Velkommen til Tvis Køkken Holbæk | Odsherred

Kontakt

T: 8980 4101
E: holbaek@tvis.com
 

Adresse

Tvis Køkken Holbæk | Odsherred
Kanalstræde 6
4300 Holbæk

Åbningstider

Mandag - fredag:  10.00-17.00
Lørdag:  10.00-14.00
Søndag:  Lukket

Specielle Åbningstider

Butikken holder lukket alle helligdage.

 

KØB NYT TVIS KØKKEN OG FÅ TESTVINDEREN BORA PURE MED I KØBET

Værdi DKK 26.990,-.

Når du køber dit nye Tvis køkken lige nu, får du et BORA PURE bordemfang med uden beregning*. Vi hjælper dig med at vælge den rette kombination af materialer, hvidevarer og tilbehør til dit køkken baseret på dine ønsker og dit hjem.

*Ved bestilling af køkken fra d. 1/3-30/4 2024 og levering senest d. 31/8 2024. Gælder kun ved køb af nyt køkken for min. 100.000 kr. (elementer og bordplader). Tilbuddet omfatter BORA PURE emfang til vejl. 26.990,- inkl. moms. Gælder ikke omkostninger til evt. rørføring og tilbehør. Kan ikke ombyttes til kontanter. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Gælder kun i Danmark. Hør mere i butikken.

LÆS MERE

Vi glæder os til at byde dig indenfor i den helt nyrenoverede køkkenbutik på havnen i Holbæk. Her kan du opleve et univers af køkkeninspiration til din bolig. Vi sørger for at lave dit nye køkken, bad og garderobe med udgangspunkt i dine ønsker og behov – og med fokus på netop dit hjem.

Det er vigtigt for os, at dit nye køkken, bad og garderobe læner sig ind i hjemmets sjæl og er tro mod husets stil og historie. Dit nye Tvis køkken skal være et langsigtet valg i design, kvalitet og funktion, så det bliver en naturlig del af din bolig mange år frem i tiden.

Hos os får du personlig og engageret service, når du skal købe nyt køkken, bad eller garderobe. Du får altid opmåling, tilbud og 3D-tegning gratis og helt uforpligtende, så tøv ikke med at tage fat i os, hvis vi skal lave et designforslag til dig.

 

 

Lars Hugo Fonnesbech property=

Lars Hugo Fonnesbech

Indehaver

T: 2928 1218

LAF@tvis.com

Nadja Just Pagel property=

Nadja Just Pagel

Indretningskonsulent

T: 5433 8104

nap@tvis.com

Nikki Skovlund  property=

Nikki Skovlund

Montør

Bo Larsen property=

Bo Larsen

Controller

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE

TVIS KØKKEN
ERHVERV

SE MERE