Tvis Køkkener København Ø

Jagtvej 207

2100 København Ø

Åbningstider

TOTAL OMBYGNING AF BUTIKKEN …

Vi bygger lige nu Tvis Køkkener Østerbro fuldstændig om. Derfor er showroomet lukket, og vi invitere dig i stedet til Tvis Køkkener i Greve på adressen Kildebrøndelandevej 6, 2670 Greve – her har vi et inspirerende og fuldt opdateret showroom.
Opmålinger og rådgivningsmøder bookes pr. telefon, og afholdes efter aftale.
Telefonisk kontakt er muligt mellem kl 9.00-18.00  - Juleferie fra 18/12-3/1

 

Tvis Køkkener København Ø butiksfacade

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER KØBENHAVN Ø

Vi glæder os til at byde dig inden for i butikken på Jagtvej til et univers af inspiration til din bolig. Vores årelange erfaring med indretning af køkkener, badeværelser og garderober er din sikkerhed for skræddersyede løsninger til dit hjem, der passer til dine behov, ønsker og drømme.

Skal du have nyt køkken i din lejlighed eller renovere din villa? Vi står klar til at hjælpe dit projekt i mål. Vælger du projektstyring, kan du læne dig tilbage, mens vores konsulenter tager sig af koordineringen med professionelle håndværkere. Vi har faste samarbejder med både håndværkere, indretningsarkitekt og boligstylist og tilbyder totalløsninger.

Vores butik er lokalt placeret på Østerbro. Og vi har gode parkeringsmuligheder trods den centrale placering.

Hos os får du en personlig og engageret service. Vi har et stort lokalt kendskab, og sætter en ære i at forstå dine drømme og behov. Opmåling, tilbud og tegning er gratis og helt uforpligtende.

Søger du et stilrent design i dansk kvalitet, så er Tvis et godt valg. Tvis Køkkener har produceret og leveret dansk kvalitet siden 1952 og er en af Danmarks mest erfarne køkkenproducenter. Vores sortiment er bredt og kan tilpasses selv små lejligheder med skrå og skæve vægge samt ældre huse med fritlagte bjælker.

Få flere gode grunde til at vælge Tvis Køkkener her

Jesper Jensen

Jesper Jensen

Indehaver

T: 4361 0387

jj@tvis-greve.dk

Troels Bergstrøm

Troels Bergstrøm

Butikschef

T: 2636 3505

tb@tvis-oesterbro.dk

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE

MOMENTO
– SLIDSTÆRKT OG SILKEBLØDT

Oplev nyheden her

 

FINANSIER DIN INVESTERING
I ET KVALITETSKØKKEN

LÆS MERE HER

MØD OS OGSÅ I DET INSPIRERENDE SHOWROOM I GREVE

BESØG TVIS KØKKENER GREVE
PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkkener. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder. 

 

BOOK ET ONLINE VIDEOMØDE 

 

Se tegninger af dit nye køkken, badeværelse eller garderobe hjemme på din egen skærm med et online videomøde med en af vores konsulenter.

Book et videomøde      

 

SÅDAN GØR DU:
Send en mail til os med følgende oplysninger:

  • En skitse af rummet med cirkamål
  • Ønsker, krav og budget til din nye løsning
  • Billeder – hvis muligt – af dit eksisterende køkken, badeværelse eller garderobe

SÅDAN GØR VI:
Når vi har modtaget dine oplysninger, tegner vi et oplæg til dit nye køkken, badeværelse eller garderobe. Herefter kontakter vi dig og aftaler en tid til et online videomøde, hvor vi kan præsentere og snakke om tegningerne.