København Ø

Jagtvej 207

2100 København Ø

Åbningstider

Mandag - fredag:

10.00-17.00

Lørdag

10.00-14.00


 

Tvis Køkkener København Ø - køkkenfirma med nye køkkener, badeværelser og garderobeskabe

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKEN KØBENHAVN Ø

Vi glæder os til at byde dig inden for i køkkenbutikken på Jagtvej 207 på Østerbro i København. Her kan du opleve til et univers af køkkeninspiration til din bolig. Vores årelange erfaring med indretning af nye køkkener, badeværelser og garderober er din sikkerhed for skræddersyede løsninger til dit hjem, der passer til dine behov, ønsker og drømme.

Skal du have nyt køkken i din lejlighed eller renovere en villa? Vi står klar til at hjælpe dit køkkenprojekt i mål, også udenfor Østerbro. Vælger du at benytte vores projektstyring, kan du læne dig tilbage, mens vores køkkenkonsulenter tager sig af koordineringen med professionelle håndværkere. Vi har faste samarbejder med både håndværkere, indretningsarkitekt og boligstylist og tilbyder effektive totalløsninger.

Vi er et lokalt køkkenfirma i København Ø, og vores køkkenbutik er lokalt placeret på Østerbro med gode parkeringsmuligheder trods den centrale placering.

Hos os får du en personlig og engageret service når du skal købe nyt køkken, bad eller garderobe. Vi har et stort, lokalt kendskab, og sætter en ære i at forstå dine drømme og behov. Opmåling, tilbud og tegning er gratis og helt uforpligtende.

Søger du et stilrent design i dansk kvalitet, så er Tvis et godt valg. Tvis Køkken har produceret og leveret dansk kvalitet siden 1952 og er en af Danmarks mest erfarne køkkenproducenter. Vores sortiment er bredt og kan tilpasses selv små lejligheder med skrå og skæve vægge samt ældre huse med fritlagte bjælker.

Få flere gode grunde til at vælge Tvis Køkkener her

Jesper Jensen property=

Jesper Jensen

Indehaver

Troels Bergstrøm property=

Troels Bergstrøm

Butikschef

T: 2636 3505

tb@tvis-oesterbro.dk

Kasper Oggesen property=

Kasper Oggesen

Indretningskonsulent

T: 2685 9185

ko@tvis-koebenhavn.dk

Jularat Sanon property=

Jularat Sanon

Indretningskonsulent

js@tvis-oesterbro.dk

Lokale køkkencases i København Ø

Se flere billeder

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

Ledige stillinger i København Ø

TVIS KØKKEN KØBENHAVN Ø SØGER INDRETNINGSKONSULENT

Tvis Køkken København på Østerbro bliver i øjeblikket totalrenoveret og forventer at åbne midt i marts med en gennemgribende opdateret butik. På trods af ombygningen har vi også travlt med salget og udvider derfor vores team. Vi søger derfor yderligere en indretningskonsulent. Du vil primært få kontakt til private kunder. 

Vi forventer, at du har erfaring fra køkkenbranchen. Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring med tegneprogrammet Winner.

Vi tilbyder:

Arbejdsmiljø: Vi har et godt, afslappet og åbent arbejdsmiljø i vores team.

Muligheder: Har du evnerne og er rette person, så tilbyder vi et job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Tvis Køkken er i en meget positiv vækst.

Intro: Grundigt introforløb til Tvis Køkkens sortiment og koncept.

Løn: Løn efter kvalifikationer.

Gode kollegaer: Du vil arbejde selvstændigt med dine opgaver men ligeledes indgå i et team.

Vi forventer, at du:

Har køkkenerfaring: at du kan sælge og har lyst til at indgå i alle salgets faser, herunder at du formår at lukke ordren.

Er en inspirator: Du er god til at indrette og kan præsentere dine ideer.

Er selvkørende: Du arbejder selvstændigt og er ansvarsbevidst. Du har et godt overblik, men har samtidig styr på alle de detaljer et køkkenprojekt indebærer.

Har ordenssans: Du har ordenssans og får opgaverne kørt i mål. 

Tiltrædelse:

Snarest, men vi venter gerne på den rette person.

Interesseret:

Ønsker du at søge jobbet, så send din ansøgning og CV til Kædedirektør Per Sander, psa@tmk.dk mrk. Indretningskonsulent, København Ø. Har du spørgsmål vedr. jobbet så kontakt Indehaver Jesper Jensen på 4361 0387 eller jj@tvis-greve.dk

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE

 

MØD OS OGSÅ I DET INSPIRERENDE SHOWROOM I GREVE

BESØG TVIS KØKKENER GREVE
PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkken. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder.