Tvis Køkkener København Ø

Jagtvej 207

2100 København Ø

Åbningstider

Mandag - fredag:

11.00-18.00

Lørdag:

10.00-14.00

Tvis Køkkener København Ø butiksfacade

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER KØBENHAVN Ø

Det er en fornøjelse at kunne tilbyde Tvis Køkkeners meget store og brede vifte af skabsmoduler, som jo netop gør at vi har mulighed for at indrette dit køkken på mange forskellige måder. Et godt eksempel er antallet af skuffemoduler som i bredde går fra 30-40-50-60-70-80-90-100 og 120 cm og at vi også har skabe i bredde 35 og 45 cm er helt unikt! At man også kan få skuffer i 5 forskellige skuffe designs, hvide samt træskuffer i lys ask, er helt specielt for Tvis!
Som designer hos Tvis Køkkener åbner dette op for den bedst tænkelige løsning og indretning på bad, garderobe og køkkenrum, og vi kan simpelthen ikke undlade at tegne op til flere indretningsforslag for at nå frem til den ultimative løsning, som passer kun hjemme hos dig!
Som Tvis køkkenkonsulent kan vi netop bruge god tid på dit projekt, fordi vi har Danmarks bedste og stærkeste køkkenfabrik i ryggen og vi derfor ikke behøver at anvende tid på fejlleverancer og restordre. Det vil glæde os at se dig og lytte til dine ønsker!

Troels Bergstrøm

Troels Bergstrøm

Køkkenkonsulent

T: 2636 3505

thb@tvis-kbh.dk

Birthe Mortensen

Birthe Mortensen

Servicemedarbejder

T: 6190 7689

bm@tvis-kbh.dk

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE
PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkkener. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder.