Velkommen til Tvis Køkken Roskilde

Kontakt

T: 5217 5685
E: info@tvis-ros.dk
 

Adresse

Tvis Køkken Roskilde
Støden 9
4000 Roskilde

Åbningstider

Mandag-fredag:  10.00 - 17.00
Lørdag:  10.00 - 14.00
Søndag:  Lukket

Specielle Åbningstider

Butikken holder lukket alle helligdage.

 

Tvis Køkken Roskilde - køkkenfirma med nye køkkener, badeværelser og garderobeskabe

I vores flotte køkkenbutik i Roskilde finder du en 500m2 flot køkkenudstilling, som er fyldt med inspiration til dig, der går i tanker om nyt køkken, bad eller garderobe. I køkkenudstillingen kan du se både de seneste tendenser indenfor køkkenindretning, såvel som de mere tidløse.

Alle køkkener fremstilles på vores egen køkkenfabrik i Tvis, som ligger i Vestjylland. Her er der blevet produceret nye køkkener siden 1952, så du får en flot og holdbar dansk kvalitet til dit hjem. Vores køkkenbutik i Roskilde er ny, men de køkkenkonsulenter du møder har mange års erfaring, så vi kan vejlede dig om indretning og finde det rigtige design til dit hjem.

Vi er et lokalt køkkenfirma i Roskilde, som har det bredeste udvalg i et stilsikkert dansk design, og i vores snedkerafdeling i Tvis kan vi lave særlige tilpasninger og udvikle specielle funktioner. Du får det præcis, som du vil have det.

I Tvis Køkken Roskilde finder du et stort udvalg af både køkken og hvidevarer, og når du bestiller hele pakken samlet, er det lettere for dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og høre om, hvilke planer og ønsker du har til et nyt køkken, bad eller garderobe til dit hjem. Vi ses i køkkenbutikken på Støden 9 i Roskilde.

 

Jesper Jensen property=

Jesper Jensen

Indehaver

Peter Desbo  property=

Peter Desbo

Indretningskonsulent

T: 2778 1185

pd@tvis-ros.dk

Maria Gjødsbøl property=

Maria Gjødsbøl

Salgstrainee

T: 5217 5685

mg@tvis-greve.dk

Maja Jensen property=

Maja Jensen

SoMe/Salgssupport

T: 4361 0387

mj@tvis-greve.dk

FÅ OP TIL 1500 KR. TILBAGE PÅ UDVALGTE AEG KOGEPLADER

Forkæl dit nye køkken med hvidevarer fra AEG. Når du køber ny kogeplade fra AEG hos os, så får du op til 1500 kr. retur*. Kom ind i butikken og hør mere om kampagnen.

*Kampagnen omfatter udvalgte AEG induktionskogeplader og induktionskogeplader med integreret emhætte købt hos os i perioden 15/9-31/12 2023. Kvittering for købet skal registreres i perioden 15/9-31/3 2024.

Lokale køkkencases i Roskilde

Se flere billeder

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE