Roskilde

Støden 9

4000 Roskilde

Åbningstider

Mandag-fredag

10.00 - 17.00

Lørdag:

10.00 - 15.00

Tvis Køkkener Roskilde - køkkenfirma med nye køkkener, badeværelser og garderobeskabe

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER ROSKILDE

I vores flotte køkkenbutik i Roskilde finder du en 500m2 flot køkkenudstilling, som er fyldt med inspiration til dig, der går i tanker om nyt køkken, bad eller garderobe. I køkkenudstillingen kan du se både de seneste tendenser indenfor køkkenindretning, såvel som de mere tidløse.

Alle køkkener fremstilles på vores egen køkkenfabrik i Tvis, som ligger i Vestjylland. Her er der blevet produceret nye køkkener siden 1952, så du får en flot og holdbar dansk kvalitet til dit hjem. Vores køkkenbutik i Roskilde er ny, men de køkkenkonsulenter du møder har mange års erfaring, så vi kan vejlede dig om indretning og finde det rigtige design til dit hjem.

Vi er et lokalt køkkenfirma i Roskilde, som har det bredeste udvalg i et stilsikkert dansk design, og i vores snedkerafdeling i Tvis kan vi lave særlige tilpasninger og udvikle specielle funktioner. Du får det præcis, som du vil have det.

I Tvis Køkkener Roskilde finder du et stort udvalg af både køkken og hvidevarer, og når du bestiller hele pakken samlet, er det lettere for dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og høre om, hvilke planer og ønsker du har til et nyt køkken, bad eller garderobe til dit hjem. Vi ses i køkkenbutikken på Støden 9 i Roskilde.

Peter Arnt property=

Peter Arnt

Indehaver

T: 2390 6000

pea@tvis.com

Tobias Friedrichsen property=

Tobias Friedrichsen

Indehaver

T: 4040 7822

tvf@tvis.com

Sarah Kerley  property=

Sarah Kerley

Indretningskonsulent

sak@tvis.com

Nadine Nitz  property=

Nadine Nitz

nan@tvis.com

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE