Tvis Køkkener Roskilde

Helligkorsvej 12

4000 Roskilde

Åbningstider

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag

10.00-17.00

Onsdag:

Kun efter aftale

Lørdag:

10.00-13.00

 

 

Tvis Køkkener Roskilde butiksfacade

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER ROSKILDE

I Tvis Køkkener Roskilde hylder vi den personlige rådgivning og vejledning i hyggelige og inspirerende omgivelser. Her er køkkener til alle, om du har brug for et køkken til en lejlighed, et bondehus, et nybygget hus eller til renovering, så finder vi en løsning der passer til dig.
Vi skræddersyr din løsning, og først når du har besluttet dig for det helt rigtige, og alle rettelser er foretaget, bliver din ordre sat i produktion.
Tvis Køkkener har et meget stort og varieret program til både køkken, bryggers, bad og garderobe. Vi har glaslåger og låger med udskæringer. Vi har låger i laminat og låger i træ. Vi har låger med og uden greb, og de malede udgaver fås i op til 2.400 forskellige farver og nuancer.
Tvis Køkkener har også egen bordpladefabrik med produktion af plader i træ, coretop og laminat, også skræddersyede. Vi tilbyder derudover også plader fra andre leverandører i hhv. stål, granit, komposit og glas.
På tilbehørsfronten har Tvis Køkkener Roskilde leveringsaftaler med bla. AEG/Electrolux, Miele og Gerson (italienske designvarer), ligesom vi også tilbyder træ- og laminatgulve fra hhv. Tyskland og Norge. Vi kan også tilbyde forskellige armaturer fra bla. Blanco, Damixa og Gessi, samt fra Quooker, den kogende vandhane.
I butikken findes også skydelåger og garderobeindretning, også her er der masser af skræddersyede muligheder, bla til skunk og skråvægge.
Vi tilbyder montering af elementer, bordplader, hvidevarer (dog ekskl. tilslutning, det skal der elektriker til), inventar og skydelåger, gulve osv. af montører som har et indgående kendskab til vores produkter igennem en menneskealder, og som sætter en ære i veludført kvalitetsarbejde.
Så kom endelig ind med dine ideer, og lad os hjælpe dig til at finde det helt rigtige!

Annette Weber

Annette Weber

Indehaver

T: 2094 5460

tvis-roskilde@mail.dk

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE

Udstillinger til salg i Roskilde

UNIKA KØKKEN
Roskilde

UNIKA KØKKEN

kr. 58.000

Model Unika sort eg
Elementer: 73.873,-
Indsatse: 3.616,-
Granit bordplader: 65.436,-
Armatur: 2.995,-
Total: 145.921,-

PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkkener. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder.