Velkommen til Tvis Køkken Slagelse

Kontakt

T: 5381 4880
E: slagelse@tvis.com
 

Adresse

Tvis Køkken Slagelse
Japanvej 11
4200 Slagelse

Åbningstider

Mandag - fredag:  10.00-17.30
Lørdag:  10.00-14.00
Søndag:  Lukket

Specielle Åbningstider

Butikken holder lukket alle helligdage.

KØB NYT TVIS KØKKEN OG FÅ TESTVINDEREN BORA PURE MED I KØBET

Værdi DKK 26.990,-.

Når du køber dit nye Tvis køkken lige nu, får du et BORA PURE bordemfang med uden beregning*. Vi hjælper dig med at vælge den rette kombination af materialer, hvidevarer og tilbehør til dit køkken baseret på dine ønsker og dit hjem.

*Ved bestilling af køkken fra d. 1/3-30/4 2024 og levering senest d. 31/8 2024. Gælder kun ved køb af nyt køkken for min. 100.000 kr. (elementer og bordplader). Tilbuddet omfatter BORA PURE emfang til vejl. 26.990,- inkl. moms. Gælder ikke omkostninger til evt. rørføring og tilbehør. Kan ikke ombyttes til kontanter. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Gælder kun i Danmark. Hør mere i butikken.

LÆS MERE
Tvis Køkken Slagelse - køkkenfirma med nye køkkener, badeværelser og garderobeskabe

Kom ind i butikken og oplev vores mange udstillingsmodeller inden for køkken, bad og garderobe. Her kan du blandt andet lade dig inspirere af kreative indretningsløsninger og materialer af høj kvalitet. Vores køkkenkonsulenter står klar til at rådgive dig på bedste vis med udgangspunkt i dig, dit hjem og din families behov.

For i Tvis Køkken Slagelse er du og dit hjem i centrum. Det er vigtigt for os, at du får en god købsoplevelse. Derfor har vi stort fokus på, at du som kunde føler dig tryg hele vejen – lige fra første møde til dit nye køkken står færdigt. Det betyder bl.a., at vi sætter os godt ind i dine personlige drømme og behov, inden vi tegner dit nye køkken, og at du møder håndværkerne, før de står i dit hjem. Når køkkenet er monteret i dit hjem, slipper vi ikke kontakten med dig, før vi er helt sikre på, at alt er som forventet. Opstår der forhindringer undervejs, vil vi gøre alt for, at det bliver afhjulpet. For først når du er glad og tilfreds, er vi glade og tilfredse.

Du får både opmåling, tegning og tilbud gratis og uforpligtende, og vi laver gerne specialløsninger til dit hjem. Så kom ind og hør mere – vi glæder os til vi ses.

 

Carsten Westh  property=

Carsten Westh

Indehaver

T: 5381 4880

cape@tvis.com

Stine Westh  property=

Stine Westh

Køkkenkonsulent

scwesth@outlook.dk

Christian Ræder Petersen  property=

Christian Ræder Petersen

Køkkenkonsulent

T: 9389 4880

crp@tvis.com

Reem Alowayed  property=

Reem Alowayed

Salgskoordinator

T: 9391 4880

reem@tvis.com

Lonni Petersen  property=

Lonni Petersen

Værtinde

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE