Hvid coretop bordplade

CORETOP

Coretop er et solid surface produkt. Kig ind i din lokale Tvis Køkkener butik, og oplev vores sortiment af Coretop bordplader, og hør om fordelene ved dette produkt, som produceres på vores egen bordplade fabrik i Tvis.

CORETOP

EGENSKABER FOR CORETOP

Coretop er med sin silkebløde, ensartet overflade et oplagt valg i det stilrene, minimalistiske køkken – enten i sort nisteret som en skarp kontrast til hvide, grebsløse elementer eller i hvid som en understregning af enkeltheden. 
Coretop er et komposit materiale med gode egenskaber. Bestanddelene er akryl og bauxit, hvilket giver høj holdbarhed, stor slidstyrke og er behagelig at røre ved. Coretop kan laves med samlinger, som næsten er usynlige både som vinkelsamlinger, længde samlinger eller smig samlinger til bro løsninger. 

Coretop har en varm og behagelig overflade, som tåler påvirkning fra almindelige husholdningsprodukter, og hvor farve fra rødvin, kaffe, the, gulerod, rødbede, hindbær og honning kan fjernes selv efter 24 timers påvirkning. Det homogene, porefrie materiale afviser fugt, smuds og bakterier.
Coretop er et materiale, som ikke nødvendigvis kræver vedligeholdelse, selvom der opstår små ridser i overfladen, da dette giver pladen et patineret udtryk, men ved en polering kan pladen igen fremstå som ny igen og igen. 

VIDSTE DU AT?

Den korrekte betegnelse for denne type materiale er Solid Surface. Materialet markedsføres under forskellige varenavne så som: Coretop, Corian, HI-MAC, Geta-Core, og produceres i lande som USA, Ireland, Korea, Kina, Tyskland – med andre ord i en lang række lande. 

Der fremstilles billige udgaver af solid Surface bordplader, hvor disse er polyester baseret. Disse polyester produkter har ikke samme gode egenskaber som solid surface der er akryl og bauxit basseret. 

SE OGSÅ ANDRE TYPER BORDPLADER

SE BORDPLADER