Stål bordplade

STÅL

Stål er er et utrolig slidstærkt materiale, der er skabt til at blive brugt til hverdagens slid. Det giver køkkenet et cool og klassisk udtryk.
Få rådgivning om denne type bordplade, som med den rette vedligeholdelse, kan holde i mange år.

STÅL

EGENSKABER FOR STÅL

En stålbordplade giver et enkelt og minimalistisk udtryk i dit køkken, og er med til at give køkkenet kant, når det er sat sammen med massiv træ eller et malet overflade.

En stålbordplade er meget solid og robust, og det er den mest hygiejniske type bordplade. Tvis Køkkener kan levere efter mål, med og uden vask. Vi har også mulighed for at udskære til kogeplader. Man skal være opmærksom på, at en stålbordplade let ridses, men ender typisk med at have et "jævnt" ridset udseende.

GODE RÅD OG VEDLIGEHOLDELSE:

I det daglige skal bordpladen blot tørres af med en fugtig blød klud, hvor der tørres efter med en tør klud. Mindre ridser kan fjernes ved at bruge en klud påført flydende skurecreme. Skrub aldrig med skuresvamp på bordpladen! Selvom det er fristende, skal du ikke sætte dine varme gryder direkte på stålpladen, da det kan give buler og skrammer, som du ikke kan fjerne igen.

SE OGSÅ ANDRE TYPER BORDPLADER

SE BORDPLADER