FORNY DIT SOMMERHUSKØKKEN

Den danske sommer byder på solrige dage med is på terrassen, en dukkert i havet og duften af grill såvel som dage med regn og blæst, hvor vi trækker os tilbage i sommerhuset og hygger med et brætspil med familien eller nyder et køligt glas rosévin med vennerne.

Køkkenalrummet er – sammen med terrassen – et naturligt samlingspunkt, når vi valfarter til sommerhuset. Trænger dit sommerhuskøkken til en renovering? Få inspiration til dit nye sommerhuskøkken herunder.

 

Hvidt og grønt Frame køkken med vitrineskabe og greb i messing.

SKAB SOMMERHUSHYGGE
I KØKKENET

Derhjemme skal dit køkken sandsynligvis være minimalistisk, klassisk og stilrent, men når sommerhuskøkkenet skal indrettes, går mange efter en mere nostalgisk og hyggelig stil.

Frame er en klassisk køkkenlåge, der kan skabe et nostalgisk og hyggeligt udtryk i dit køkken. Med Frame kan du få præcist det udtryk, du søger, alt efter hvilken farve og hvilket greb, du vælger.

Vitrineskabe er også en oplagt mulighed for at give dit køkken personlighed.

Book møde
Køkken i egetræ. Ægte finér og massive trælameller. Køkkenserie: M-line og Nordic.

SMÆK PÅ FARVERNE

Mange er også mere tilbøjelige til at vælge et farverigt køkken i sommerhuset – farver som man ikke tør kaste sig ud i derhjemme. Generelt er vi mere modige og afslappede, når vi vælger farver og materialer til køkkenet i sommerhuset.
Hos Tvis Køkken kan du vælge mellem 16 standardfarver og 2400 specialfarver.
Køkkenelementer i træ kan også skabe en hyggelig sommerhusstemning. Du kan vælge mellem massive trælameller eller ægte træfinér. Det lyse asketræ åbner op, mens det mørke valnøddetræ skaber et varmt udtryk. Med det smukke egetræ kan du trække naturen helt ind i dit sommerhuskøkken.

Se Margit og Roberts blå sommerhuskøkken.
Se også det sorte køkken i den norske skihytte. 

 

Badeværelse i egetræ. Massive trælameller og badekar. Badserie: M-line

BADEVÆRELSE I SOMMERHUSET

Bruger du dit sommerhus til at koble af fra hverdagens stress og jag, så er det oplagt at give sommerhusets badeværelse en forvandling. 

På badeværelset kan du skabe plads til wellness, spa og afslapning. 

 

Find inspiration

TVIS KØKKEN
ER I HELE DANMARK

FIND BUTIK