Velkommen til Tvis Køkken Sæby

Adresse

Tvis Køkken Sæby
Grønnegade 22
9300 Sæby

Åbningstider

Mandag - fredag:  10.00-17.00
Lørdag:  10.00-13.00
Søndag:  Lukket

Specielle Åbningstider

Butikken holder lukket alle helligdage.

Butikken holder lukket uge 29-31 

 

DIT LOKALE KØKKENFIRMA I SÆBY

Velkommen til Tvis Køkken i Sæby – nu med en helt ny og flot butik på Grønnegade 22. Vores butik er fyldt med inspiration til dit nye køkken, badeværelse og garderobe, og vi har et stort og bredt produktprogram. Personalet i vores køkkenbutik har mange års erfaring fra køkkenbranchen, og vi ser personlig rådgivning som nøglen til, at du får den løsning, der passer lige nøjagtigt til dig.

Tvis Køkken er dansk design og dansk produceret og har et væld af muligheder. Du kan blandt andet vælge mellem 2400 forskellige farver og forskellige træsorter. Vi glæder os til at byde velkommen i vores køkkenbutik. Har du ikke mulighed for at komme ind til os i køkkenbutikken, kan du også booke et møde med os hjemme hos dig – vi kommer ud til alle i hele Vendsyssel fra Hjallerup til Ålbæk og over Vestkysten fra Hirtshals og til Blokhus.

Book Møde

 

 

Lotte Kristiansen property=

Lotte Kristiansen

Indehaver

T: 2088 6145

lotte@trierinterior.dk

Frederik Høj property=

Frederik Høj

Køkkenkonsulent

T: 25543145

frederik@trierinterior.dk

Pernille Kristiansen property=

Pernille Kristiansen

Indretnings konsulent

T: 2096 6145

pernille@trierinterior.dk

Mød Frederik Høj

– DIN LOKALE KØKKENKONSULENT I DRONNINGLUND

Frederik er bosat lidt udenfor Dronninglund og er ansat som køkkenkonsulent og projektleder hos køkkenfirmaet Tvis Køkkener i Sæby. Med sin flair for indretning og sine mange år i byggebranchen er Frederik det oplagte bindeled mellem det kreative aspekt og den håndværksmæssige forståelse i ethvert renoveringsprojekt.


Hvad enten det drejer sig om indretning af nyt køkken og badeværelse, eller at give en samlet pris på et renoveringsprojekt og føre det helt i mål, så er du i trygge hænder hos Frederik.

Book et møde med Frederik 

 

  

 

 

 

PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkken. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder. 

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE