Sæby

Grønnegade 22

9300 Sæby

Åbningstider

Mandag - fredag:

10.00-17.00

Lørdag:

10.00-13.00


Tvis Køkkener Sæby - køkkenfirma med nye køkkener, badeværelser og garderobeskabe

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER SÆBY

Velkommen til Tvis Køkkener i Sæby – nu med en helt ny og flot butik på Grønnegade 22. Vores butik er fyldt med inspiration til dit nye køkken, badeværelse og garderobe, og vi har et stort og bredt produktprogram. Personalet i vores køkkenbutik har mange års erfaring fra køkkenbranchen, og vi ser personlig rådgivning som nøglen til, at du får den løsning, der passer lige nøjagtigt til dig.

Tvis Køkkener er dansk design og dansk produceret og har et væld af muligheder. Du kan blandt andet vælge mellem 2400 forskellige farver og forskellige træsorter. Vi glæder os til at byde velkommen i vores køkkenbutik. Har du ikke mulighed for at komme ind til os i køkkenbutikken, kan du også booke et møde med os hjemme hos dig – vi kommer ud til alle i hele Vendsyssel fra Hjallerup til Ålbæk og over Vestkysten fra Hirtshals og til Blokhus.

 

Lotte Kristiansen property=

Lotte Kristiansen

Indehaver

T: 2088 6145

lotte@trierinterior.dk

Frederik Høj property=

Frederik Høj

Køkkenkonsulent

T: 25543145

frederik@trierinterior.dk

Mød Frederik Høj

– DIN LOKALE KØKKENKONSULENT I DRONNINGLUND

Frederik er bosat lidt udenfor Dronninglund og er ansat som køkkenkonsulent og projektleder hos køkkenfirmaet Tvis Køkkener i Sæby. Med sin flair for indretning og sine mange år i byggebranchen er Frederik det oplagte bindeled mellem det kreative aspekt og den håndværksmæssige forståelse i ethvert renoveringsprojekt.


Hvad enten det drejer sig om indretning af nyt køkken og badeværelse, eller at give en samlet pris på et renoveringsprojekt og føre det helt i mål, så er du i trygge hænder hos Frederik.

Book et møde med Frederik 

 

  

 

 

 

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE
PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkken. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder.