KØB NYT TVIS KØKKEN OG FÅ TESTVINDEREN BORA PURE MED I KØBET

Værdi DKK 26.990,-.

Når du køber dit nye Tvis køkken lige nu, får du et BORA PURE bordemfang med uden beregning*.

Med BORA PURE får du en kogeplade med integreret emfang i topklasse, så du kan sige farvel til den klassiske emhætte. Det giver fleksibilitet i din køkkenindretning, da du ikke skal tænke over placering af emhætten.

*Ved bestilling af køkken fra d. 1/3-30/4 2024 og levering senest d. 31/8 2024. Gælder kun ved køb af nyt køkken for min. 100.000 kr. (elementer og bordplader). Tilbuddet omfatter BORA PURE emfang til vejl. 26.990,- inkl. moms. Gælder ikke omkostninger til evt. rørføring og tilbehør. Kan ikke ombyttes til kontanter. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Gælder kun i Danmark. Hør mere i butikken.

NYT KØKKEN MED
RESPEKT FOR DIT HJEM

FÅ DET HELT RIGTIGE KØKKEN TIL DIT HJEM

Hos Tvis Køkken finder du et stort udvalg af køkkendesigns i god, dansk kvalitet. Vi hjælper dig med at vælge den rette kombination af materialer, farver og designs baseret på dine ønsker.

For i vores butikker rådgiver vi altid med udgangspunkt i dig og dit hjem. Køkkenet skal passe til din hverdag – og til de rammer, køkkenet skal indgå i.

På den måde sikrer vi, at dit nye køkken bliver et langsigtet valg, som også passer til boligen i fremtiden. Det stiller store krav til kvaliteten, for et køkken skal holde til lidt af hvert – længe. Og det gør et Tvis køkken.

Det er respekt for dit hjem.

SE KØKKENER

FORDELE VED ET
BORA PURE EMFANG

ELEGANT OG LYDSVAG

BORA PURE med kogeplade og udsugning har et minimalistisk design med elegante og diskrete linjer, som let integreres i dit køkken. Du får store kogezoner og et intuitivt touchpanel for hurtig og nem betjening. Emfanget er ekstrem lydsvag, da det er optimeret med henblik på maksimal effekt og minimal støj.

NEM RENGØRING

Det er legende let at rengøre dit BORA PURE emfang. Alle løse dele kan tages ud og rengøres i opvaskemaskinen, hvor de fylder meget lidt. Dele fjernes gennem emfangsåbningen uden brug af værktøj og uden at fjerne skuffer eller sokkelfronter.

LÆS MERE OM BORA

TVIS KØKKEN
ER I HELE DANMARK

FIND BUTIK