Skagen

Chr. Xs Vej 16

9990 Skagen

Åbningstider

Mandag - fredag:

10.00-17.30

Lørdag:

10.00-14.30

Tvis Køkkener Skagen - køkkenfirma med nye køkkener, badeværelser og garderobeskabe

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER SKAGEN V/ HUSET HOLST

Velkommen hos køkkenfirmaet Huset Holst/Tvis Skagen, vi glæder os til at vise dig en række inspirerende nye køkken, bad og garderobeløsninger. Uanset om du ønsker et moderne eller et klassisk udtryk, så kan Tvis Køkkener tilbyde en flot løsning.

Vi er din lokale køkkenforhandler i Skagen og har Danmarks bredeste køkkenprogram. Med vores mere end 30 års erfaring fra køkkenbranchen, kan vi tilbyde dig reel og professionel rådgivning. Vi lytter til dine behov, så du får ikke blot et køkken i høj kvalitet, men også en løsning, der er tilpasset dine behov og dit hjem.

Vores virksomhed er 100 år gammel, og huset er velkendt i Skagen for design og boligindretning.

Hos Huset Holst/Tvis Køkkener Skagen tilbyder vi at tage os af byggestyringen. Det betyder at du ved ombygning og renovering trygt kan overlade hele opgaven til Huset Holst/Tvis Køkkener Skagen, vi kan leverer en professionel totalløsning.

Vi glæder os til at se dig i vores køkkenbutik på Chr. Xs Vej.

Finn Frøstrup property=

Finn Frøstrup

Køkkenkonsulent

T: 9844 1277

ff@husetholst.dk

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE
PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkken. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder.