SEKS TRIN TIL DIT NYE KØKKEN

1

DIT FØRSTE BESØG

Købet af dit nye køkken starter efter al sandsynlighed hjemme i sofaen.
Det er måske lige nu, du er ved af afsøge internettet for inspiration, det næste skridt at besøge en køkkenbutik. Hos os er du altid velkommen til ”bare at kigge”, men så snart du er klar til at blive konkret, er vi det også. Første snak er typisk en gennemgang af muligheder, udvælgelse af modeltype og produkter og snak om budget og tidsplan. Medbring gerne billeder af rummet og hjemmet. Inden du går, har vi lavet en aftale om vores næste møde.

 Sæt gerne 1-2 timer af til dette første møde i butikken.

 

2

HJEM TIL DIG

Næste møde foregår i dit hjem. Vi laver opmålinger og undersøger placering af installationer til el, vand og evt. gas. Vi lytter til dine ønsker og behov og bruger vores mangeårige erfaring til at finde frem til den rigtige løsning. Køkkenet er ét af hjemmets vigtigste rum, så der skal bruges tid på at tale om, hvordan rummet bliver brugt, hvordan stemningen skal være, osv. Inden vi siger farvel, har vi samlet input nok til at gå hjem og tegne og planlægge din løsning.

 Vores besøg tager ca. 1 time.

 

3

DIN LØSNING PÅ PAPIR

Nu bliver det spændende, for nu skal vi præsentere vores forslag til dig i butikken. Du får en fotorealistisk tegning af dit projekt, og denne visualisering er dit første møde med dit nye køkken. Vi laver en detailgennemgang af produktvalget og gennemgår økonomien sammen. Der skal ikke være nogen overraskelser. Ligeledes har vi fastlagt en tidsplan og lavet aftale med en Tvis-certificeret montør.

 Sæt gerne 2 timer af til denne præsentation.

 

4

PÅ FABRIKKEN

Når din ordre er givet, bliver den sendt til vores fabrik i Tvis i Vestjylland.
Alle køkkener bliver lavet fra bunden, for vi tror ikke på masseproduktion. Dit køkken skal igennem op til 138 processer, en kombination af håndværk og højteknologi, før vi kan lave den sidste kvalitetskontrol. Herefter kører vi dit køkken hjem til din adresse, med egen lastbil og chauffør. Vi leverer alt på én gang, så du ikke skal være hjemme ad flere omgange.

 Produktionstiden er typisk 3-6 uger fra ordre til levering, afhængig af materiale og overflader.

 

5

OPSÆTNING AF DIT NYE KØKKEN

Nu bliver vi igen gæster i dit hjem, og vi opfører os sådan, selvom vi bestemt har arbejdshandskerne på. Det gamle køkken er pillet ned, og nu skal det nye sættes op. Hvor lang tid, det tager, afhænger af den valgte løsning og rummets indretning. Under montagen kan vi også hjælpe med at koordinere med maler, elektriker og vvs-mand, så processen bliver hurtig og smidig. Inden montøren forlader dit hjem, har han naturligvis ryddet op efter sig selv.

 Montagen tager typisk 3 dage, men kan variere alt efter køkkenets størrelse og specialløsninger.

 

6

OVERDRAGELSE

Dit køkken er nu på plads, klar til brug og en del af dit hjem. Du glæder dig sikkert til at udnytte de nye funktioner og til at vise hjemmets nye samlingspunkt frem til familie og venner. Vi afslutter projektet med overdragelse af garantibeviser og et fast håndtryk: Tillykke med dit nye køkken. Herefter er vi kun et opkald væk, hvis du har brug for os. Og vi håber faktisk på, at du har lyst til at ses igen!

 Sæt gerne 30 minutter af til overdragelsen.

 

TVIS KØKKENER
ER I HELE DANMARK

FIND EN BUTIK TÆT PÅ DIG