1
 
2
 
3
 
4


1. GRUND TIL AT VÆLGE TVIS KØKKEN 
SE ALLE 3 GODE GRUNDE
 

ET KVALITETSKØKKEN

ET TVIS KØKKEN ER LAVET AF BJARNE, GITTE, OLE, HENRIK, RICHARD
- OG ANDRE DYGTIGE KØKKENFAGFOLK

VI LAVER SELV ALT TIL DIT KØKKEN

På vores køkkenfabrik i Tvis er det snedkere, industrilakerere, montører og andre dygtige fagfolk, som skaber dit køkken. Her arbejder de side om side med de højteknologiske maskiner, som klarer nogle processer bedre og mere effektivt end menneskehænder.

Vi ved, at erfaring og faglighed gør en stor forskel for både detaljer og kvalitet i dit køkken. For eksempel kræver perfekt finish og grundig kvalitetskontrol en øvet hånd og et trænet øje. Til gengæld ved vi også, at du får det bedste produkt og mest værdi for pengene, når vi udnytter mulighederne i den moderne teknologi.

Ud fra det princip vælger vi hver gang den mest erfarne og kompetente medarbejder - eller den bedst egnede og mest effektive maskine til jobbet. Det gør, at vi kan lave et ekstraordinært godt køkken til en gennemsnitlig pris.

FIN, FINERE, FINÉR

Der skal et mere end almindeligt skarpt øje til at udvælge finéren til et Tvis køkken. Udvælgelse og pålægning af finér er nemlig et håndværk i sig selv – og et helt centralt element i at skabe et smukt og holdbart Tvis køkken.

Et team af højt specialiserede medarbejdere håndsorterer og udvælger kritisk finéren til hvert enkelt køkken. Herefter klippes finéren og den samles.
Farver, struktur og åretegninger skal passe nøje sammen, så der skabes perfekt sammenhæng, og det kræver både erfaring og håndelag.

Undervejs i processen passerer finéren gennem hele 138 par hænder, der lokker de smukkeste sider frem i materialet. Resultatet er et specialkøkken med håndværkspræg og træets naturlige skønhed.

"Det er som at lægge et
vanskeligt og raffineret
puslespil"

VORES LÅGER HOLDER TIL
ÅRTIERS HÅRDT SLID

På Tvis Køkkens fabrik gennemgår enhver låge en hel række nøje tilrettelagte processer for skabe en stærk, smuk og holdbar overflade.

Inden en låge lakeres, kontrolleres den manuelt og pudses, så overfladen er fuldstændig glat. Det gøres bedst i hænderne på en erfaren Tvis medarbejder. Lågerne lakeres både med håndkraft og i store højteknologiske lakanlæg. Når den færdige låge forlader fabrikken, har den fået op til 6 gange lak. Det giver selvsagt en ekstrem stærk overflade.

Så selvom køkkener sjældent ligefrem går i arv, kan du forvente, at lakken på dit Tvis køkken holder. Erfarne medarbejdere kvalitetskontrollerer afslutningsvis de færdige låger for fejl og uregelmæssigheder. Så kan vi med god samvittighed sende dem videre til dig med løftet om, at de holder.

DU KAN STOLE PÅ OS!

ET KØKKEN MED OMTANKE

Siden 1952 har vi lavet køkkener med en helt særlig omhu og omtanke – både når det gælder produktionen og den verden, vi er en del af. Du kan trygt stole på, at dit køkken er skabt under hensyntagen til miljøet, social ansvarlighed, sikkerhed og dit indeklima.

Garanti ikon

Garanti

Vores ansvarlighedsarbejde er garanteret gennem en lang række certificeringer, men vi garanterer selvfølgelig også kvaliteten på dit køkken – blandt andet gennemfører vi omfattende kvalitetstests af alle vores produkter. Med mere end 65 års erfaring ved vi, at vores køkkener holder til mange års brug. Men du får stadig livstidsgaranti på alle bevægelige metaldele*, og bruger du en certificeret Tvis-montør til opsætning af dit køkken, udvider vi din reklamationsret fra to til fem år.

*med få undtagelser f.eks. gaspumper og Servo-drive