TVIS KØKKENER HAR
KØKKENER I ALLE PRISKLASSER

Priseksempler

Hvad koster
et typisk
Tvis køkken

Der findes ikke et typisk Tvis køkken. Alle køkkener, bad og garderober bliver tegnet fra bunden - kun sådan kan det blive dit køkken, der passer til dig, dine behov og dit hjem. 

Hver gang skal der tegnes en løsning, så det passer til rummet. Tvis Køkkener leverer kun køkkener i god kvalitet, men valget af låge, skuffetype og bordplade betyder meget for prisen. 
Her ser du et modelkøkken og en pris ud for hver lågetype. Det kan give dig en indikation af, hvad et Tvis køkken koster.

Men husk altid at besøge din nærmeste Tvis butik. De giver dig et løsningsforslag til dit hjem ud fra dine ønsker, og så får du også den præcise pris. Det er helt uforpligtende. 

Lågeoversigten

PRISER FOR MODELKØKKENET

Du finder her et overblik med prisen for modelkøkkenet med den angivne låge. Prisen for en løsning afhænger af hvilken låge, bordplade og skuffetype mv., du ønsker. Den angivne pris er ved en opstilling, som det viste modelkøkken incl. en 30 mm laminatbordplade, men ekskl. hvidevarer, vask og blandingsbatteri. Prisen er for den viste låge, der er et farvetillæg ved andre farver.

Priserne kan give en fornemmelse af, hvad et Tvis Køkken koster. Køkkenkonsulenterne står klar til at hjælpe dig med at finde den rigtig løsning til dit hjem, og dermed finde den præcise pris for dit Tvis køkken.
Find din nærmeste Tvis butik her

Der tages forbehold for ændringer i sortimentet, fejl og prisændringer.