PLANKE- OG SPISEBORDE SKRÆDDERSYES
EFTER MÅL TIL DIT HJEM

Hos Tvis Køkkener kan du få fremstillet dit eget unikke planke- eller spisebord af snedkere på vores egen bordpladefabrik. Både planke- og spisebordene fås på mål og i mange forskellige udtryk, idet du har rigtig mange kombinationsmuligheder ift. materialer og farver.

Du kan se et lille udpluk af mulighederne her, og hos din Tvis-butik kan du få meget mere information og se materialeprøver.

PLANKEBORDE

Et plankebord giver stemning til hjemmet. Hos Tvis Køkkener fremstiller vi plankeborde i eg og ask. Foretrækker du det enkelt, så vælg samme træsort til bordplade og ben. Eller skab en kontrast med forskellige oliebehandlinger af bordpladen og bordbenene. Plankebordene produceres på bestilling, og du kan vælge mel­lem 2 og 3 planker til plankebordet, og derudover om du ønsker ret eller naturkant. Plankebordene udføres i 40mm planker og i op til 3 meter langt.

Se plankeborde

Plankebordene fås i eg og ask. De to træsorter kan oliebehandles med 5 forskellige farver. Det giver meget forskellige udtryk. Bordene varierer derfor fra det helt lyse til helt mørke.

Da plankebordene er lavet af natur­træ, vil hvert bord være helt unikt, så åreaftegninger mv. vil have helt sit eget udtryk på hvert bord. Der vil altid være knaster og mindre revner, som er helt almindelige for et naturmateriale. Bordene vedligeholdes med olie fra tid til anden, og vil forandre sig og få pati­na ved brug.

Til plankebordene anvender vi udelukkende FSC-certificeret træ, som kommer fra ansvarlig skovproduktion. Det betyder bl.a., at der ikke fældes mere træ, end naturen kan nå at reproducere, at arbejdsforholdene for skovarbejderne er godkendte samt at dyr og planteliv beskyttes.

SPISEBORDE

Du kan matche spisebordet med bordpladen i dit køkken, hvor du har mulighed for laminat eller linoleum. Laminatbordene fås med trækant og ABS kant, du kan f.eks. få en hvid laminatbordplade med trækant i asketræ, det giver yderligere muligheder for en rød tråd mellem køkken og spisebordet.

BÆNKE

Til vores serie af plankeborde hører også bænke. Ligesom plankebordene fremstilles de efter ordre, og efter det mål, det passer til dit hjem. Bænkene kan fås i eg og ask og op til 2,6 meter. Bænkene er lige velegnede i køkkenet som i badeværelset.

Se flere billeder her

DU KAN VÆLGE MELLEM FIRE TYPER AF BEN:

To benTo ben
Tre benTre ben
Fire benFire ben
To benKrydsben

 

Alle fire typer fås i Ask og Eg og i samme oliebehandlinger som plankebordene.
Man kan også mixe træsort og oliefarver mellem bordplade og ben.

Plankebordene fås i eg og ask. De to træsorter kan oliebehandles med 5 forskellige farver.
Det giver meget forskellige udtryk. Bordene varierer derfor fra det helt lyse til helt mørke. 

Farver

GÅ PÅ OPDAGELSE I KØKKENBOGEN

SE DEN HER