Gennemførte løsninger til dig fra Tvis Køkkener

Forskellige udtryk
mulighederne er mange

Et plankebord giver stemning til hjemmet. Foretrækker du det enkelt, så vælg samme træsort til bordpladen og ben. Eller skab en kontrast med forskellige oliebehandlinger af bordpladen og bordbenene. Plankebordet kan du bestille op til 3 meter langt, og bænken op til 2,6 meter.

Plankebordene produceres på bestilling, og du kan vælge mellem 2 og 3 planker til plankebordet, og derudover om du ønsker ret eller naturkant. Plankebordene udføres i 40mm planker, hvorimod spisebordene fås i 30-44mm. 

Er du mere til linoleum, laminat eller en af de træbordplader, vi har i vores massive træbordpladesortiment, så fås de også som spisebord. Laminatbordene fås med trækant og ABS kant, du kan f.eks. få en hvid laminatbordplade med trækant i asketræ, det giver yderligere muligheder for en rød tråd mellem køkken og spisebordet.  

Da plankebordene er lavet af naturtræ, vil hvert bord være helt unikt, så åreaftegninger mv. vil have helt sit eget udtryk på hvert bord. Der vil altid være knaster og mindre revner, som er helt almindelige for et naturmateriale. 
Bordene vedligeholdes med olie fra tid til anden, og vil forandre sig og få patina ved brug.

Vi har et udvalg, der er afstemt med materialerne i vores køkkener og badløsninger. På den måde får du en rød tråd i dit hjem. Alle produkter er lavet i samme høje kvalitet, er designet til danske hjem og produceret på vores fabrik i Tvis, der ligger i Vestjylland. 

Læs vores Planke- og spisebords katalog

Du kan vælge mellem fire typer af ben:

To ben

Tre ben

Fire ben

Krydsben

 

Alle fire typer fås i Ask og Eg og i samme oliebehandlinger som plankebordene.
Man kan også mixe træsort og oliefarver mellem bordplade og ben.

 

 

Plankebordene fås i eg og ask. De to træsorter kan oliebehandles med 5 forskellige farver. Det giver meget forskellige udtryk. Bordene varierer derfor fra det helt lyse til helt mørke.