Indretningsdesigner
Laura Trøstrup
med tips
til dit nye køkken

 • SLIDE SKABET Indretningsdesigner og blogger Laura Trøstrup fra The Sweet Spot har været på besøg hos en Tvis Køkkener butik. I denne film præsenterer hun det nye Slide skab fra Tvis og fortæller om, hvordan hun ville bruge det i hendes køkken.

  Se videoen her: 

 • 2400 FARVER  Farver forvandler – det gælder også køkkenet. Laura Trøstrup elsker at indrette med farver, hør hendes tips til hvordan du kan bruge farver i dit køkken.

  Se videoen her: 

 • SLIDEBOX  Hør hvordan Laura Trøstrup vil bruge reolen Slidebox, her vist i en hvid/ask udgave som overskab i et køkken. Du har et væld af farver og 4 modeller at vælge imellem, derved giver det rigtig mange løsninger. Så det passer ind i din sammenhæng enten i køkkenet eller et andet rum.

  Se videoen her: 

 • INDRET MED SKUFFER  Laura fortæller om, hvordan du med fordel indretter skufferne i dit køkken. Her kommer et par tips til, hvad skal du huske, og hvilke muligheder du har.

  Se videoen her: 

 • CORIAN BORDPLADE  Corian er et rigtig lækkert materiale til bordplader. Du kan også bruge Corian på en stor ø i dit køkken, hør mere i filmen. Husk også at få let adgang til strøm ved den store ø, se hvad Laura foreslår.

  Se videoen her: 

 • GREBSFRI KØKKEN  Det grebsfri køkken er rigtig populært, Laura Trøstrup fortælle her hvorfor, og hvad du skal overveje inden dit næste køkkenkøb.

  Se videoen her: 

 • LÆKRE SKUFFER I TRÆ  Indretningen i dit køkken har rigtig stor betydning for funktionaliteten. Skuffer bruges meget nu, men hvad skal du så overveje? Kig med og se Lauras tips.
   
  Se videoen her: 

Tvis Køkkener holder til i hele landet

Uanset hvilken forhandler I besøger, kan I være sikre på at møde en smittende begejstring for indretningen af husets vigtigste rum. Vores konsulenter ved hvad de taler om, og vejleder dig til en løsning, du bliver glad for i mange år fremover.

Find din Tvis butik

Længste erfaring

Tvis Køkkener har en historie, som går længere tilbage end nogen anden dansk køkkenproducent. Derfor har vi håndfaste beviser for, at et Tvis køkken rent faktisk holder. 

Det hele på én gang

Når du bestiller et køkken hos Tvis Køkkener, producerer vi det i én ombæring fra bordplader til skuffeindsatser og kører hele køkkenet – inklusiv evt. hårde hvidevarer – til din adresse.

Miljøet i fokus

En stribe certificeringer og miljømærkninger vidner om, at vi tænker på miljøet. Det gælder både naturen, arbejdsmiljøet – og endelig indeklimaet i dit hjem.