Nyheden er på vej ud i alle Tvis Køkken-butikker i løbet af sommeren 2024.

SUPERMAT DESIGNNYHED 2024

DIT HJEM, DIN HISTORIE, DIT DESIGN

Vores supermatte køkken passer perfekt til dig, som værdsætter det unikke og personlige præg i hjemmet. Her kan du skabe en hyggelig og indbydende atmosfære, der afspejler din passion for det ægte og det veludførte. Med hjemmets beliggenhed har du sat rammerne for din historie. Og med dette supermatte køkken får du et design, som giver mening for dig og dit hjem. Uanset om dit hjem er fra 1970’erne eller det har flere eller færre årtier på bagen.

83.020 kr. inkl. moms*

*Prisen er eksklusiv hvidevarer, bordplade, vitrineskab, vask, armatur, stænkpanel, hylde, siddehynde og styling.

Bordplade i 5 mm massivstål curlet overflade med Blanco Claron vask: 28.930 kr.
Stænkpanel i massivstål: 2.630 kr.
Vitrineskabe: 31.615 kr. 

SAMSPILLET MELLEM FARVEDE FRONTER OG INTEGRERET GREB

Future-designet er enkelt og stramt med indrammede malede fronter i en valgfri supermat farve. I samspillet mellem de farvede fronter, de integrerede greb og de lodrette rammer opstår et harmonisk miks mellem det traditionelle og det nutidige. Et miks med et klassisk designudtryk, som er fremtidssikret i mange år frem.

Køkkenet i en supermat farve tillader, at du integrerer din kærlighed til traditioner og det autentiske med din moderne livsstil. Her går kvalitet og design hånd i hånd med høj farvekvalitet og supermat finish. Materialerne er valgt ud fra princippet om langtidsholdbar kvalitet. Faktisk får du med nyheden rigtig meget design, kvalitet og funktionalitet for pengene.

DIT HJEM, DIN HISTORIE, DIT DESIGN

Køkkenet fra Future-serien har en flot Fjordblå farve med supermat finish. Den dybe farve giver et harmonisk og eksklusivt udtryk, og den behagelige blå nuance er med til at løfte rummet og skabe en spændende kontrast i dit hjem. Lad dig inspirere herunder.

DIT KØKKEN, DIN FARVE

Når du udformer dit design, har du 17 standardfarver og mere end 2000 specialfarver at vælge imellem. Alle farver kan vælges i mat eller supermat. Med vores supermatte låger får du slidstærke overflader med en lav glans og høj farvekvalitet. Uanset om du vælger vores Fjordblå, Havgrønne eller gule Kornmark, eller om du vælger lige præcis den nuance, der passer ind i dit hjem, så får du et flot og holdbart køkken.

Det er dit køkken, dit design, dine farver.

UDFORSK FARVER

ET NYT GREB I SMUK DUET

Det nyudviklede greb kalder vi Duet på grund af materialets dualitet. Det integrerede Duet-greb består af en ramme og et bagstykke. Du vælger selv, om rammen skal være i sort eller stål, og om farven på låge og bagstykke skal være ens eller stå i kontrast. Duet er en flot og personlig detalje til lågen i et enkelt design. Med Duet får du et integreret greb, der er behageligt og nemt at gribe i, og som passer til det klassiske køkkendesign.

ET EKSKLUSIVT VITRINESKAB I DIT DESIGN

Drømmer du om et smukt vitrineskab? Hvis du har pladsen til det, kan du opbevare dine glas, vaser og service bag de smukke glaslåger med en farvet ramme. Vores vitrineskabe kan tilpasses i størrelse, design og farve, så det matcher dit køkkendesign.

Vitrinen har både en udvendig og en indvendig farve, og du bestemmer selv, om farverne skal supplere hinanden eller stå i kontrast. Det indbyggede lys og glashylderne sætter et lækkert fokus på dine udstillede yndlingsting.

Vitrineskabet er prikken over i’et i dit køkken, men det kan også fungere som opbevaringsløsning i stuen eller på badeværelset. De mange kombinationsmuligheder med farver og greb giver dig kreative muligheder for personlig tilpasning.

Det er dit hjem, dit design, dit vitrineskab.

ALT DET PRAKTISKE I DIT KØKKEN

Når du har besluttet dig for dit design og dine farver er det naturlige næste skridt at overveje, hvilke funktioner køkkenet skal have. Hvilke hvidevarer har du brug for? Hvilken vask passer til dit behov? Skal armaturet være en Quooker eller noget helt andet? Se mere om de mange muligheder i vores tilbehørskatalog her.