Tvis Køkkener Holbæk

Kanalstræde 6

4300 Holbæk

Åbningstider

Mandag - fredag

10.00-17.00

Lørdag

10.00-13.00

Samt efter aftale

BOOK ET ONLINE VIDEOMØDE 

 

Se tegninger af dit nye køkken, badeværelse eller garderobe hjemme på din egen skærm med et online videomøde med en af vores konsulenter.

Book et videomøde      Se guide til videomøde

SÅDAN GØR DU:
Send en mail til os med følgende oplysninger:

  • En skitse af rummet med cirkamål
  • Ønsker, krav og budget til din nye løsning
  • Billeder – hvis muligt – af dit eksisterende køkken, badeværelse eller garderobe

SÅDAN GØR VI:
Når vi har modtaget dine oplysninger, tegner vi et oplæg til dit nye køkken, badeværelse eller garderobe. Herefter kontakter vi dig og aftaler en tid til et online videomøde, hvor vi kan præsentere og snakke om tegningerne.

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER HOLBÆK

Vi glæder os til at se jer i Kanalstræde, hvor vi byder indenfor til en verden af inspiration indenfor køkken, bad og garderobe. Vi kommer også gerne hjem til jer. Book os til et uforpligtende møde hjemme hos jer selv, hvor vi har fokus på løsninger, der passer til jeres behov og bolig, så vi får skabt de rammer, I ønsker i jeres hjem.  

I vores udstilling kan I opleve hele køkkenmiljøer med forskellige indretninger og forskellige farver og materialer. Vi har også en stor afdeling med badmiljøer og løsninger til opbevaring og garderobe. En tur rundt i udstillingen giver jer mulighed for at gå i detaljen med materialer, skuffetyper, udtræk og meget mere, så I kan træffe de rigtige valg.

Tvis Køkkener produceres i Tvis i Vestjylland. Vi har leveret kvalitet siden 1952 og er dermed Danmarks ældste køkkenfabrik. Når du bestiller montering hos os, foretages det af en montør, der er certificeret af Tvis Køkkener.

Jacob Staal

Jacob Staal

Indehaver

T: 4144 5555

jgs@tvis.com

Lone Staal

Lone Staal

Indretningskonsulent

T: 4148 5555

lss@tvis.com

Tvis Køkkener Holbæk

Kom ind i butikken

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores helt nye butik. Her finder du inspiration til køkken- bad og garderobeløsninger.