Holbæk

Kanalstræde 6

4300 Holbæk

Åbningstider

Mandag - fredag

10.00-17.00

Lørdag

10.00-13.00

Samt efter aftale


Tvis Køkkener Holbæk - køkkenfirma med nye køkkener, badeværelser og garderobeskabe

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER HOLBÆK

Kom indenfor i vores flotte køkkenbutik i Holbæk. Vi glæder os til at se jer i Kanalstræde, hvor vi byder indenfor til en verden af inspiration indenfor nyt køkken, bad og garderobe. Vi kommer også gerne hjem til jer. Book os til et uforpligtende møde hjemme hos jer selv, hvor vi har fokus på løsninger, der passer til jeres behov og bolig, så vi får skabt de rammer, I ønsker i jeres hjem.  

I vores køkkenudstilling i Holbæk kan I opleve hele køkkenmiljøer med forskellige indretninger og forskellige farver og materialer. Vi har også en stor afdeling med badmiljøer og løsninger til opbevaring og garderobe. En tur rundt i køkkenudstillingen giver jer mulighed for at gå i detaljen med materialer, skuffetyper, udtræk og meget mere, så I kan træffe de rigtige valg.

Vi er et lokalt køkkenfirma i Holbæk, som har valgt at forhandle kvalitetskøkkener fra en af Danmarks ældste køkkenproducenter. Tvis Køkkener produceres i Tvis i Vestjylland og har leveret kvalitet siden 1952. Når du bestiller montering hos os, foretages det af en montør, der er certificeret af Tvis Køkkener.

Jacob Staal property=

Jacob Staal

Indehaver

T: 4144 5555

jgs@tvis.com

Lone Staal property=

Lone Staal

Indehaver

T: 5365 8818

lss@tvis.com

Jonas Brorfelde property=

Jonas Brorfelde

Indretningskonsulent

T: 4148 5555

job@tvis.com

Tvis Køkkener Holbæk køkkenbutik

Kom ind i køkkenbutikken på havnen

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores helt nye køkkenbutik i Holbæk, beliggende i Kanalstræde. Her finder du inspiration til køkken- bad og garderobeløsninger.

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE

Udstillinger til salg i Holbæk

Se flere billeder
{{item.shopName}}

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkkener. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder. 

M-LINE-MOMENTO

Oplev nyheden her