Tvis Køkkener Holbæk

Kanalstræde 6

4300 Holbæk

Åbningstider

Mandag - fredag

10.00-17.00

Lørdag

10.00-13.00

Samt efter aftale

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER HOLBÆK

Vi glæder os til at se jer i Kanalstræde, hvor vi byder indenfor til en verden af inspiration indenfor køkken, bad og garderobe. Vi kommer også gerne hjem til jer. Book os til et uforpligtende møde hjemme hos jer selv, hvor vi har fokus på løsninger, der passer til jeres behov og bolig, så vi får skabt de rammer, I ønsker i jeres hjem.  

I vores udstilling kan I opleve hele køkkenmiljøer med forskellige indretninger og forskellige farver og materialer. Vi har også en stor afdeling med badmiljøer og løsninger til opbevaring og garderobe. En tur rundt i udstillingen giver jer mulighed for at gå i detaljen med materialer, skuffetyper, udtræk og meget mere, så I kan træffe de rigtige valg.

Tvis Køkkener produceres i Tvis i Vestjylland. Vi har leveret kvalitet siden 1952 og er dermed Danmarks ældste køkkenfabrik. Når du bestiller montering hos os, foretages det af en montør, der er certificeret af Tvis Køkkener.

Jacob Staal

Jacob Staal

Indehaver

T: 4144 5555

jgs@tvis.com

Lone Staal

Lone Staal

Indretningskonsulent

T: 4148 5555

lss@tvis.com

Tvis Køkkener Holbæk

Kom ind i butikken

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores helt nye butik. Her finder du inspiration til køkken- bad og garderobeløsninger.