HØJSKABE

Der er flere gode grunde til at have mindst et par højskabe i et køkken. De giver mulighed for at integrere hvidevarer som ovn, køleskab og mikroovn, de kan giver masser af opbevaringsplads og de udnytter rummets højde.

Her kan du se nogle af de lækre højskabsløsninger, vi kan lave hos Tvis Køkkener.

HØJSKABE TIL
INTEGREREDE HVIDEVARER

De fleste vælger i dag at få integrerede hvidevarer. Det giver mulighed for at skjule køleskab, fryser og opvaskemaskine bag samme type låge, som resten af køkkenet har. Det giver også mulighed for at få ovn og mikroovn op i en god arbejdshøjde, som samtidig er uden for de mindste børns rækkevidde. Der er også mulighed for at integrere vinkøleskabe.

Når du lader din køkkenforhandler hjælpe dig med de integrerede hvidevarer, får du både en solid, professionel rådgivning og sikkerhed for, at de hvidevarer du har valgt, kan bruges i din køkkenløsning.

SE MERE OM HVIDEVARER

 

Slideskab fra Tvis Køkkener

SLIDESKABET OG FLEXSKABET
– ét skab, to lågeløsninger

Både slideskabet og flexskabet er brede højskabe, hvor der er rig mulighed for at indrette lækkert. På slideskabet kan lågerne foldes om på skabets sider, mens de er monteret med almindelige skabshængsler på flexskabet.

Begge skabe ligner ved første øjekast almindelige højskabe, men når du åbner, ses forskellen tydeligt. Indret en lille kaffestation, en vinbar eller et bageværksted med røremaskinen klar. Der er plads til din passion.

 

Et felt af genbrugte klinker fungerer som stænkplade

HØJSKABE TIL HJØRNER

Det kan være svært at udnytte et hjørne optimalt, men hos Tvis Køkken har vi flere muligheder, også hvis du ønsker et højskab. Det er muligt at kombinere hylder, udtræksbakker og udtrækssystemer.

Vi kan tilpasse en løsning, så du får et hjørnehøjskab, der passer til dit køkken. Her viser vi en løsning, hvor et skab åbnes over bordpladen, så der opnås muliged for en ubrudt højskabsvæg, selvom der er et hjørne.

 

Højskab med udtræk

HØJSKABSUDTRÆK GIVER OVERBLIK

Højskabsudtræk er en populær løsning. Sammenlignet med almindelige hylder får du et bedre overblik og en bedre tilgængelighed. Det er slut med at glemme ting, der står bagerst i skabet.

Der findes mange forskellige typer af højskabe med udtræk.

SE VORES UDTRÆKSYSTEMER

GÅ PÅ OPDAGELSE I KØKKENBOGEN

SE DEN HER