BOLIGKØB I BLINDE

Hos Tvis Køkken er vi glade for at fortælle, at vi har leveret køkkener, bad og garderobe til en række programmer af Boligkøb i Blinde, der vises på TV3 og Viaplay i efteråret 2023 med premiere d. 24. oktober.

I programmerne skal boligeksperter hjælpe forskellige par med at skabe deres drømmehjem. Parrene lægger deres skæbne i eksperternes hænder, og det er op til dem at træffe til- og fravalg på parrets vegne.

Hos Tvis Køkken går vi op i at tegne og bygge køkkener, der passer ind i det enkelte hjem, og vi tror på køkkenet som et langsigtet valg i både design, kvalitet og funktion.

Derfor er vi også glade for og utrolig stolte over at være blevet valgt som leverandør på så centrale dele i hjemmet, hvor programmets eksperter mener, at netop dét køkken, bad og garderobe vil blive til stor glæde og gavn for de enkelte par i deres nye hjem.

SET PÅ TV

MØRK EG – ET VARMT OG EKSKLUSIVT UDTRYK

Vist på tv d. 24/10 2023.

I denne villa har boligeksperterne fra programmet ”Boligkøb i Blinde” været på hårdt arbejde. Villaen stod overfor en renovering, hvor der både blev lavet ny rumfordeling, ovenlysvinduer og istandsat med helt nyt køkken. På familiens vegne valgte indretningsholdet et køkken i mørk eg fra Tvis Køkkens Nordic-serie. Designet passer smukt ind i rummet, hvor de nye ovenlysvinduer sikrer et smukt farvespil i træfineren, og hvor de lyse trægulve står i elegant kontrast til de mørke egetræslåger.

Køkkenets form og indretning passer godt til en moderne familie, hvor højskabene giver god plads til opbevaring og hvidevarer, mens de åbne reoler med indbyggede spots ud mod alrummet giver fleksible muligheder.

Nordic-køkkenet giver den nyistandsatte villa et varmt og eksklusivt udtryk – her har man lyst til at opholde sig med hele familien.

SE FLERE KØKKENER FRA NORDIC-SERIEN

ET MG50-KØKKEN, DER FULDENDER STILEN

Vist på tv d. 31/10 2023.

Da arkitekten i programmet ”Boligkøb i Blinde” på de nye ejeres vegne skulle vælge et nyt køkken til et ældre hus, faldt han for Tvis Køkkens MG50-serie i sapelefinér. Køkkenets design er inspireret af den tid, huset er fra med fokus på godt håndværk og sofistikerede detaljer. Se køkkenet her.

Den hvide ramme omkring lågerne, den overfalsede kant på fronterne og de nyfortolkede greb gør udtrykket stilfuld og elegant, og trækker tråde tilbage til 1950’ernes designtraditioner. Det er designdetaljer, der matcher den øvrige stil i huset, hvor døre og indbyggede skabe med originale låger især er fremtrædende. Og det sikrer, at huset fremstår som en samlet helhed. 

Køkkenet er samtidig nutidigt med integrerede hvidevarer, masser af bordplads og moderne funktioner, så det passer til familiens dagligdag.

SE FLERE KØKKENER FRA MG50-SERIEN

INDRAMMEDE FARVER MED KANT OG VARME

Vist på tv d. 14/11 2023.

I ”Boligkøb i Blinde” ved man aldrig, hvad man går ind til, da programmets eksperter træffer beslutningerne for den deltagende familie. Familien i dette program fik et hus på deres drømmeplacering, og med eksperternes hjælp blev huset også forvandlet til et drømmehjem. Renoveringen dækkede blandt andet over nyt køkken, som i forlængelse af stue og alrum udgør husets kerne.

Familien havde givet udtryk for, at de ønskede et hjem med hygge, kant og varme, og ikke for meget hvidt-i-hvidt. Det tog arkitekten til sig, da han skulle vælge køkken til huset. Han valgte derfor en elegant, indrammet låge fra vores Frame-serie i en flot, grå farve med en mørk laminatbordplade til. Køkkenet passer flot ind i rummet, som er præget af møbler i mørkt træ, en grøn sofa og en flot farve på væggen. Grebet giver køkkenet kant, der klæder huset.

Derudover blev der istandsat med et nyt entrémøbel og nyt badmøbel på badeværelset, begge dele fra vores Nordic-serie med fineret mørkt egetræ.

SE FLERE KØKKENER FRA FRAME-SERIEN

STORMENDE FLOT KØKKEN INSPIRERET AF NATURENS FARVER

Vist på tv d. 21/11 2023.

Endnu en modig familie har fået et nyt hjem i programmet ”Boligkøb i Blinde”. Huset, der er fra 1969, trængte til en kærlig hånd, inden familien kunne flytte ind. Eksperterne valgte bl.a. at vælte en væg mellem det originale køkken og stuen for at skabe ét stort opholdsrum, ligesom en dør ud til bryggerset blev flyttet for en optimal indretning. Badeværelserne fik også en overhaling, så de kom til at passe til en moderne familie.

Programmets arkitekt har i det store opholdsrum lavet et langt køkken, der går fra væg til væg, og i den ene ende går over i et indbygget siddeområde. Dertil har han valgt en stor kogeø med reoler ud mod stuen, så der opstår en naturlig overgang mellem rummets funktioner. Køkkenet er fra vores Plain-serie – et køkken, der ændrer udtryk alt efter valg af farve og greb. I dette hus er farven Stormgrå valgt med ”Manor”-greb og detaljer af Nordic-finer i mørkt egetræ. Den grønne bordplade er med til at fuldende udtrykket, der er inspireret af naturens farver.

SE FLERE KØKKENER FRA PLAIN GREBSFRI-SERIEN

ET KØKKEN MED PLADS TIL FARVER OG SMUKKE DETALJER

Vist på tv d. 28/11 2023.

Et farvet køkken og en fritstående alkove med plads til ovn og køleskab udført i mørk egetræsfinér – det har denne familie fået i sæsonens næstsidste afsnit af ”Boligkøb i Blinde”. Programmets eksperter købte på parrets vegne huset på deres drømmebeliggenhed. Huset har været igennem en gennemgribende istandsættelse, hvor en original farvet rude er blevet bevaret som en særlig detalje.

Det nye køkken er sammensat af vores serier Plain og Nordic. De matte keramikfarvede låger fra Plain-serien giver køkkenet et varmt og blødt udtryk, der harmonerer med den farvede rude. Alkoven i Nordic mørk eg skaber kontrast i rummet, hvor den også fungerer som rumdeler. De integrerede siddepladser kan bruges fra begge sider, så møblet også bliver aktiveret fra stuen.

Bryggers og badeværelser er også blevet istandsat med opbevaringsløsning og badmøbler lavet i vores Vision-serie – en stærk laminatlåge, der er hårdfør og meget velegnet til fx badeværelset.

SE FLERE KØKKENER FRA SAMME SERIE

DRØMMEBOLIG MED STORT KØKKEN I HUSETS LEVERUM

Vist på tv d. 5/12 2023.

Velkommen til Odense! I sæsonens sidste afsnit af ”Boligkøb i Blinde” har endnu en familie fået deres drømmehus, efter eksperterne har givet det en kærlig hånd.

Køkkenet er blevet rykket fra den tidligere lukkede placering til husets leverum, hvor det er sat i åben forbindelse med et stort alrum og en tv-stue. Familien drømte bl.a. om grønne og beige farver i deres nye hjem, og det afspejler køkkenvalget meget godt. Arkitekten har valgt et slidstærkt laminatkøkken i farverne ”Mist” og ”Terra” fra vores Plain-serie med en flot, lys bordplade til. Det store køkken er indrettet med stor køkkenø med åbne reoler ud mod alrummet og en indbygget niche, der giver ekstra bordplads og plads til kogepladen.

Husets entré og bryggers har også fået en overhaling med opbevaringsløsninger i Vision-serien. Entréen er indrettet med højskabe til opbevaring med en niche med gode siddepladser og plads til overtøjet – et møbel, der er holdt i samme grønlige farve som køkkenet.

SE FLERE KØKKENER FRA SAMME SERIE