GØR DIT SOMMERHUS
ENDNU MERE ATTRAKTIVT

Er det på tide at renovere køkkenet eller badeværelset i dit sommerhus? Så står vi klar til at hjælpe.
Tvis Køkken Esbjerg samarbejder med udlejningsfirmaet Die ”hyggelige” Dänen, som udlejer sommerhuse ved Vejers Strand. Sammen kan vi hjælpe dig med at opgradere dit sommerhus til en god pris, og på den måde får du et sommerhus, der er ekstra lækkert og hyggeligt at være i – og endnu mere attraktivt at leje.

 

Tvis køkken Esbjerg

Med hjælp fra Tvis Køkken Esbjerg får du:


Personlig rådgivning af vores lokale indretningskonsulent
Et nyt køkken/bad, som er speciallavet til netop dit sommerhus
Materialer af høj kvalitet, som holder til at blive brugt – også ved udlejning
En pakkepris, der inkluderer køkken, hvidevarer og montage

Det gamle køkken i sommerhuset var ikke så stort, og pladsen føltes trang i det tætpakkede rum. Lågerne var ved at være slidte og trængte til fornyelse.

En halvmur er væltet, så køkkenet er åbnet op ud mod det store leverum, hvor spisestue og stue er placeret. Det har givet plads til en køkkenø, som gør rummet mere nutidigt. Nye låger og greb komplementerer det lyse rum og den nye indretning.

Kent Nymark, bureauleder ved Die ”hyggelige” Dänen, fortæller: 
”Det her er en rigtig god mulighed for dig, som har eget sommerhus. Der er et større slid på køkkenet i et sommerhus, fordi det bruges af mange forskellige mennesker hvert år. Derfor skal kvaliteten bare være i orden. Hos Tvis Køkken får man et kvalitetskøkken til en konkurrencedygtig pris. De udviser en enorm fleksibilitet, og de laver bl.a. opmåling og montering, når det passer ind i den enkeltes kalender.”

 

Tvis Køkken har lavet køkkener, bad og garderobe i høj kvalitet siden 1952, hvor produktionen på fabrikken i Vestjylland begyndte. Hos os er du i trygge hænder, og vi ved, hvordan du får opfyldt dine ønsker på bedste vis. Butikken i Esbjerg ligger tæt på Vejers Strand, og du kan derfor let besøge os for inspiration og rådgivning. Vi hjælper også gerne med opmåling, tegning og montering af dit nye køkken. Og så planlægger vi arbejdet, så det passer ind i din udlejningskalender – fleksibelt og nemt for dig.

Tvis køkken Esbjerg

Lad os snakkes ved – helt uforpligtende


Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 7370 2514, eller skriv en mail til info@tvis-esbjerg.dk for at høre mere.
Kig også forbi butikken på Østre Gjesingvej 13E i Esbjerg. Her kan du opleve de flotte køkkenudstillinger og suge til dig af inspiration.

Vi glæder os til at hjælpe dig godt i gang og helt i mål.
 


SE VORES 
KØKKENGALLERI

FIND INSPIRATION I VORES MANGE FORSKELLIGE KØKKENSERIER

Se dem i køkkengalleriet