Oslo

Frognerveien 6

0257 Oslo

Åpningstider

Mandag - onsdag:

10.00 - 17.00

Torsdag:

10.00 - 18.00

Fredag:

10.00 - 17.00

Lørdag:

Etter avtale

VELKOMMEN TIL
TVIS KJØKKEN OSLO

Tvis kjøkkenet har vært på markedet i Oslo-området helt siden slutten av 70-tallet.  I de siste 21 årene har vi vært å finne i en liten, hyggelig butikk i Frognerveien 6, på Oslo Vest. Her vil du finne et lekkert utvalg av det Tvis-kjøkkenet har å by på.  Tvis er nå Danmarks eldste kjøkken-fabrikk. Der jobber en rekke dyktige designere med stadig nyskapende løsninger, helt i tråd med skandinavisk møbeldesign. Den moderne fabrikken har alltid miljø i fokus, og produserer skrog og dører selv, og kun med bærekraftige materialer. Derfor kan også alle kjøkken, garderober og bad fra oss leveres spesialtilpasset. Du får du kjøkken i et stort antall farger og materialer fra Tvis.   Det kan for eksempel levere skap i hele NCS-skalaen, skuffeseksjoner i 5 forskjellige dybder, og i hele 9 forskjellige bredder. 

Kjøkkenet ditt vil være med deg i mange år – så det er viktig at vi sammen finner et godt og varig, men moderne uttrykk. Likedan er det viktig at du føler deg trygg og komfortabel som kunde her hos oss. Vi har et helt team av faste håndverkere som vil ivareta leveringen på beste måte. I en travel hverdag er det viktig at du slipper å styre prosessen, vi tar gjerne den jobben for deg. Vi kommer hjem til deg og kontrollerer alle mål før bestilling. Og ved levering, kommer vi til avtalt tid, og med alt det du har bestilt til ditt nye kjøkken. 

Vi samarbeider også med faste interiørdesignere som kan hjelpe deg med gulv, tekstiler, fliser og fargevalg til resten av huset.  Hent gjerne inspirasjon på vår facebook-side.

Ring, eller mail oss gjerne for en avtale i 
`den lille kjøkkenbutikken i Frognerveien`

Hilde Katrine Setrom property=

Hilde Katrine Setrom

T: 22 44 50 44

hilde@tvis.no

BOOK ET MØTE
MED EN KJØKKENKONSULENT

BOOK ET MØTE