Velkommen til Tvis Kjøkken Lillestrøm

Kontakt

T: 97985333
E: hilde@tvis.no
 

Adresse

Tvis Kjøkken Lillestrøm
Nittedalsgata 12
0257 Oslo

Åpningstider

Mandag - onsdag:  Etter avtale
Torsdag:  Etter avtale
Fredag:  Etter avtale
Lørdag:  Etter avtale

Specielle Åbningstider

Butikken er under flytning. Men du kan stadig kontakte os for møde og besøg.

VELKOMMEN TIL
TVIS KJØKKEN LILLESTRØM

Tvis kjøkkenet har vært på markedet i Oslo-området helt siden slutten av 70-tallet. Etter 27 år i Frognerveien på Oslo Vest, flytter vi til Lillestrøm.  Fra februar 2024 finner dere oss i et koselig showrom i Nittedalsgata 12.  Her vil du kunne oppleve et lite, lekkert utvalg av det Tvis-kjøkkenet har å by på. Vi betjener, og leverer stadig vekk til kunder fra hele østlandsområdet.

Tvis er Danmarks eldste kjøkken-fabrikk. Der jobber en rekke dyktige designere med stadig nyskapende løsninger, helt i tråd med skandinavisk møbeldesign. Den moderne fabrikken har alltid miljø i fokus, og produserer skrog og dører selv. Derfor kan også alle kjøkken, garderober og bad fra oss leveres spesialtilpasset. Du får du kjøkken i et stort antall farger og materialer fra Tvis.   Det kan for eksempel levere skap i hele NCS-skalaen, skuffeseksjoner i 5 forskjellige dybder, og i hele 8 forskjellige bredder.

Kjøkkenet ditt vil være med deg i mange år – så det er viktig at vi sammen finner et godt og varig, men moderne uttrykk. Likedan er det viktig at du føler deg trygg og komfortabel som kunde her hos oss. Vi har et godt team av håndverkere som vil ivareta leveringen på beste måte. I en travel hverdag er det viktig at du slipper å styre prosessen, vi tar gjerne den jobben for deg. Vi kommer hjem til deg og kontrollerer alle mål før bestilling. Og ved levering, kommer vi til avtalt tid, og med alt det du har bestilt til ditt nye kjøkken.

Vi samarbeider også med lokale interiørdesignere som kan hjelpe deg med gulv, tekstiler, fliser og fargevalg til resten av huset.  Hent gjerne inspirasjon på vår facebook-side.

Ring, eller mail oss gjerne for en avtale!

Beste hilsen Hilde
`den lille Tvis-butikken i Lillestrøm`

Hilde Katrine Setrom property=

Hilde Katrine Setrom

T: 97 98 53 33

hilde@tvis.no

BOOK ET MØTE
MED EN KJØKKENKONSULENT

BOOK ET MØTE