1
 
2
 
3
 
4


4. GRUND TIL AT VÆLGE TVIS KØKKEN 
SE ALLE 3 GODE GRUNDE
 

TRYGT VALG FRA
DANMARKS ÆLDSTE KØKKENFABRIK

TVIS KØKKEN - DANSK PRODUKTION

I dag outsourcer mange køkkenproducenter dele af deres produktion – f.eks. låger, skuffefronter og bordplader – til forskellige underleverandører.

Hos Tvis Køkken har vi valgt at gå den modsatte vej. Vi har valgt at gøre det hele selv. Når du bestiller et køkken hos os, fremstiller vi alt på vores fabrik i den lille vestjyske by Tvis, hvor virksomheden har ligget, siden den blev grundlagt i 1952.

 

Her kombinerer vi seks årtiers erfaring med en moderne, markedstilpasset produktion. Ligesom vi kombinerer håndværk og højteknologi. Man kan kalde det jysk snusfornuft. Vi ved bare, at det er måden at skabe et ganske ekstraordinært køkken til en gennemsnitlig pris.

Fabriksbillede

LÆNGSTE ERFARING

Tvis Køkken har en historie, som går længere tilbage end nogen anden dansk køkkenproducent. Derfor har vi håndfaste beviser for, at et Tvis køkken rent faktisk holder. 

KVALITET PÅ GODT DANSK

Når du køber et Tvis køkken, er det dansk hele vejen igennem. Det er stilsikkert, dansk design. Det er produceret ud fra stolte, danske håndværkstraditioner og efter høje, danske standarder. Og det er danske medarbejdere, der har haft dit køkken i hænderne op til 138 gange, fra du har bestilt det, til det bliver leveret i dit hjem. Sådan har det været lige siden 1952.

I dag er det normalt at outsource dele af sin produktion til udlandet, f.eks. låger, skuffefronter og bordplader, men Tvis Køkken er stadig 100 pct. dansk produceret. Alle elementer til dit køkken bliver lavet fra bunden på vores fabrik i Tvis i Vestjylland, hvor vi har holdt til, siden virksomheden blev grundlagt.

Luftfoto af fabrikken

INNOVATION OG DESIGN I HØJ KVALITET

TCM Group er en af Danmarks førende og mest innovative producenter af køkken, bad, opbevaring og skydedørsløsninger.

TCM Group står bag fire stærke varemærker, der tilsammen har ca. 135 forhandlere i Danmark og det øvrige Skandinavien. Alle vores produkter er dansk design og produceret i Danmark med udgangspunkt i en stolt tradition for god kvalitet og godt håndværk.

Se mere på www.tcmgroup.dk