INSPIRATION

VITRINESKABE
TIL KØKKENET

 

Vitriner kan noget særligt. Når du stiller glas, stel, keramik og andre yndlingsting i vitrineskabe i køkkenet, er det med til at give dit hjem personlighed. Tilsæt lækkert lys og skab stemning i aftentimerne.

KLASSISK
VITRINESKABSVÆG

Et stort vitrineskab, der matcher køkkenet, er et bærende møbel i indretningen her. Der er masser af plads, varme og liv. Både låger og de smukke messinggreb går igen for at skabe en rød tråd.

 

MODERNE
VÆGHÆNGT VITRINESKAB

To store vtrineskabe i elegant, sort aluramme med mørkt glas er med til at sætte stemningen i køkkenet her.

TILFØR ET ELEGANT UDTRYK MED STORE VITRINER

 

RETRO
VITRINE

Med vores Frame-serie kan du opnå et retro udtryk med vitriner. Se her, hvordan lågerne er brugt på to forskellige måder i to forskellige hjem: som overskabe og som del af et stort vitrineskab.

 

MG31 – ET SPECIALUDVIKLET VITRINESKAB

Med MG31 får du et specialudviklet vitrineskab, der trækker tråde tilbage i tiden. Vitrineskabet har en klassisk skråning, hvor det er dybere i top end i bund. Vitrinen er velegnet som overskab i køkkenet, til opbevaring i stuen eller på badeværelset. Mulighederne er mange. Oplev MG31 sammen med MG30 køkkenet her.

VITRINER I UENDELIGT MANGE DESIGNS

Hos Tvis Køkken kan vi tilbyde et væld af muligheder inden for vitriner, så du kan få en løsning, der passer til dit hjem og din stil.

Vores almindelige vitrinelåger kan produceres i mere end 2400 forskellige farver. Aluvitriner findes i sort og alu. Skabets korpus kan indfarves, så de matcher fronten eller de kan leveres i egetræ, hvis du vil bringe et stref af natur ind i dit hjem.

Størrelserne kan varieres og sammensættes i det uendelige, så du får et skab, der passer til lige præcis dit køkken, din stue, din entré eller dit badeværelse.

Tilvælg indbygget lys, så dine vitrineskabe kan være med til at skabe stemning i hjemmet om aftenen. Dæmpbar LED-belysning giver mulighed for at tilpasse lige præcis jeres hjem. Vi anbefaler glashylder i skabe med lys, for at få gennemstrømning ned gennem hylderne. 

Vil du høre mere om mulighederne? Kontakt din lokale Tvis Køkken.

GÅ PÅ OPDAGELSE I KØKKENBOGEN

SE DEN HER