TREPOL – DIN SKRÆDDERSYEDE EMHÆTTE

VÆLG DIN UNIKKE LØSNING

Med et emfang fra Trepol får du førsteklasses funktionalitet, kompromisløst materialevalg og en knivskarp æstetik, der komplimenterer dit køkken. En emhætte fra Trepol fås i akkurat de mål, den farve og det look, som du ønsker. Alle emhætter er håndlavede med fokus på at opfylde dine individuelle ønsker og krav med øje for høj finish og funktionalitet.

Skal emhætten matche farverne i dit køkken – eller er du mere til kontraster? Valget er dit, for med en emhætte fra Trepol bestemmer du. Og som udgangspunkt kan alt lade sig gøre.

ÆSTETISK OG FUNKTIONELT

Et emfang fra Trepol er kendetegnet ved det markante design og gennemførte finish. Bag det smukke ydre gemmer sig en ekstremt støjsvag emhætte med en højeffektiv punktsugning, fingertouchbetjening, mange finesser og et metalfilter, der er nemt at rengøre.

 

DU BESTEMMER

Som kunde kan du deltage i designprocessen og dermed påvirke det endelige resultat. Som udgangspunkt er alle farver mulige, og materialer som messing eller kobber er blandt nogle af designmulighederne. Du kan dermed skræddersy løsningen, så din nye emhætte kommer til at passe perfekt ind i dit nye køkken. Skal den hænge frit på væggen eller indbygges mellem skabe? Du bestemmer.