Næstved

Køgevej 20

4700 Næstved

Åbningstider

Mandag - fredag:

10.00 - 17.30

Lørdag:

10.00 - 14.00


Specielle Åbningstider

Søndag d. 28/05

Lukket

Mandag d. 29/05

Lukket

Tvis Køkkener Næstved - køkkenfirma med nye køkkener, badeværelser og garderobeskabe

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER NÆSTVED

Hos dit lokale køkkenfirma i Næstved - Tvis Køkkener på Køgevej - glæder vi os til at se dig og høre om dine ønsker til nyt køkken, bad eller garderobe. Vi har lang erfaring, ikke blot indenfor tegning og designforslag, men også montering og alt det praktiske forbundet med levering af et nyt køkken i Næstved. Vi er et team, der er med dig fra start til slut og vi sikrer, at der er hånd i hanke med dit projekt. 

Med udgangspunkt i Tvis Køkkeners brede produktprogram og mulighed for specialløsninger er det vores mål at finde den bedste løsning til dig. At købe nyt køkken, bad eller garderobe er en tillidssag, og vi vil gøre vores bedste for at gøre os fortjent til din tillid. Tvis Køkkener er kvalitetskøkkener, designet og produceret i Danmark.

I vores køkkenbutik i Næstved viser vi et bredt udvalg af køkkener, bad og garderober. Hos os kan du se eksempler på forskellige muligheder – både i opstillinger, materialer, farver og overflader – så du kan samle inspiration til, hvordan lige netop dit nye køkken, badeværelse eller garderobe skal se ud.

Kig ind – vi glæder os til at vise dig køkkenbutikken. 

Bent Jensen property=

Bent Jensen

Indehaver

T: 2835 3136

bhj@tvis.com

Dennis Poulsen property=

Dennis Poulsen

Butikschef

T: 3127 0711

dep@tvis.com

VELKOMMEN TIL ET
INSPIRERENDE UNIVERS
AF KØKKENER

Ledige stillinger i Næstved

Studenterhjælp søges

Er du ”expert” i at sende opslag ud på de sociale medier?

Og har du lyst til et job – få timer om ugen.

- Så kan vi helt sikkert bruge dig – som vores lokale SoMe specialist og inspirationskilde, til at holde et flow med opslag – ideer til varepræsentation, film, udvikling af forhandlerside og meget mere.

- Du er ikke alene, men bakkes op af kædens Brand Manager og SoMe, som sikrer at det udsendte er i tråd med kædens værdipolitik.

Lyder det som noget for dig, så send os en mail på naestved@tvis.com eller kig forbi butikken.

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE
PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkken. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder.