Tvis Køkkener Næstved

Køgevej 20

4700 Næstved

Åbningstider

Mandag - fredag:

10.00 - 17.30

Lørdag:

10.00 - 14.00

Tvis Køkkener Næstved butiksfacade

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER NÆSTVED

Vi glæder os til at se dig og høre om dine ønsker til nyt køkken, bad eller garderobe. Vi har lang erfaring ikke blot indenfor tegning og designforslag, men også montering og alt det praktiske forbundet hermed. Vi er et team, der er med dig fra start til slut. Vi sikrer, at der er hånd i hanke med dit projekt. 

Med udgangspunkt i Tvis Køkkeners brede produktprogram og mulighed for specialløsninger er det vores mål at finde den bedste løsning til dig. At købe køkken, bad eller garderobe er en tillidssag, og vi vil gøre vores bedste for at gøre os fortjent til din tillid. Tvis Køkkener er kvalitetskøkkener, designet og produceret i Danmark. Vi viser i vores udstilling et bredt udvalg af køkkener, bad og garderober. Hos os kan du se eksempler på forskellige muligheder – både i opstillinger, materialer, farver og overflader. Så du kan samle inspiration til, hvordan lige netop din løsning skal se ud.

Kig ind – vi glæder os til at vise dig butikken. 

Bent Jensen

Bent Jensen

Indehaver

T: 2835 3136

bhj@tvis.com

Dennis Poulsen

Dennis Poulsen

Butikschef

T: 3127 0711

dep@tvis.com

M-line valnød

VELKOMMEN TIL ET
INSPIRERENDE UNIVERS
AF KØKKENER

Ledige stillinger i Næstved

TVIS KØKKENER NÆSTVED SØGER SALGSSUPPORTER

Vil du være en del af et stærkt team og en butik i udvikling? Vi søger en salgssupporter, der er en stærk teamplayer, har et stort servicegen og gerne har erfaring med tegneprogrammet Winner.

Som salgssupporter skal du have flere talenter og agere som backup for butikkens sælgere. Det indbefatter kontrol af ordrebestillinger, varebestilling hos tredjepartsleverandører, kundebetjening samt at indgå i bemandingen af butikken.

Vi tilbyder:
Arbejdsmiljø: Et godt, afslappet og åbent arbejdsmiljø – i lækre, nyindrettede lokaler. 
Muligheder: Har du evnerne og er den rette person, så tilbyder vi et job med gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling.
Intro: Grundigt introforløb til Tvis Køkkeners sortiment og koncept. 
Løn: Din løn vil være i forhold til dine kvalifikationer. 
Gode kollegaer: Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig være en stærk teamplayer.

Vi forventer, at du:
Har kendskab til tegneprogram: Tegneprogrammet Winner bliver dit daglige redskab, og vi ser derfor gerne, at du har erfaring med programmet eller en forståelse for tegneprogrammer. Har du ikke kendskab til Winner, men ellers er den rette person til jobbet, tilbyder vi et intensivt kursus i tegneprogrammet. 
Er uddannet inden for salg eller kundeservice: Du har erfaring med salg eller en baggrund indenfor kontor- eller kundeservice eller lignende.
Arbejder struktureret: Du skal have ordenssans og få opgaverne kørt i mål.
Er selvkørende: Du arbejder selvstændigt og er ansvarsbevidst. Du har et godt overblik og har samtidig styr på alle detaljerne. 
Er serviceminded: Vi stræber efter at give kunderne den bedste oplevelse.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV senest den 29. juni 2020 til Kædechef Per Sander, psa@tmk.dk mrk. Salgssupporter, Næstved. Har du spørgsmål vedr. jobbet, så kontakt Butikschef Dennis Poulsen på 31270711 eller dep@tvis.com

Tiltrædelse:
Snarest, men vi venter gerne på rette person.

TVIS KØKKENER NÆSTVED SØGER KØKKENKONSULENT

Hos Tvis Køkkener Næstved har vi forrygende travlt. Derfor søger vi en skarp køkkenkonsulent til privat salg. Du må meget gerne have erfaring fra køkkenbranchen og kendskab til tegneprogrammet Winner, men det vigtigste er, at du har lyst til at sælge.

Vi tilbyder:
Arbejdsmiljø: Et godt, afslappet og åbent arbejdsmiljø – i lækre, nyindrettede lokaler. 
Muligheder: Har du evnerne og er den rette person, så tilbyder vi et job med gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling. Tvis Køkkener er inde i en meget positiv vækst. 
Intro: Grundigt introforløb til Tvis Køkkeners sortiment og koncept. 
Løn: Din løn vil være salgsafhængig og i forhold til dine kvalifikationer. 
Gode kollegaer: Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig indgå i et team.

Vi forventer at du:
Har køkkenerfaring: at du kan sælge og har lyst til at indgå i alle salgets faser, herunder at du formår at lukke ordren. 
Er en inspirator: Du er god til at indrette og kan præsentere dine ideer. 
Er selvkørende: Du arbejder selvstændigt og er ansvarsbevidst. Du har et godt overblik, men har samtidig styr på alle detaljerne. 
Har ordenssans: Du har ordenssans og får opgaverne kørt i mål.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV senest den 29. juni 2020 til Kædechef Per Sander, psa@tmk.dk mrk. Køkkenkonsulent, Næstved. Har du spørgsmål vedr. jobbet, så kontakt Butikschef Dennis Poulsen på 31270711 eller dep@tvis.com 
Tiltrædelse:
Snarest, men vi venter gerne på rette person.

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE

FINANSIER DIN INVESTERING
I ET KVALITETSKØKKEN

LÆS MERE HER

Udstillinger til salg i Næstved

{{item.shopName}}

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkkener. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder. 

 

BOOK ET ONLINE VIDEOMØDE 

 

Se tegninger af dit nye køkken, badeværelse eller garderobe hjemme på din egen skærm med et online videomøde med en af vores konsulenter.

Book et videomøde      Se guide til videomøde

 

SÅDAN GØR DU:
Send en mail til os med følgende oplysninger:

  • En skitse af rummet med cirkamål
  • Ønsker, krav og budget til din nye løsning
  • Billeder – hvis muligt – af dit eksisterende køkken, badeværelse eller garderobe

SÅDAN GØR VI:
Når vi har modtaget dine oplysninger, tegner vi et oplæg til dit nye køkken, badeværelse eller garderobe. Herefter kontakter vi dig og aftaler en tid til et online videomøde, hvor vi kan præsentere og snakke om tegningerne.