Tvis Køkkener Næstved

Køgevej 20

4700 Næstved

Åbningstider

Mandag - fredag:

10.00 - 17.30

Lørdag:

10.00 - 14.00

Søndag:

Lukket

Tvis Køkkener Næstved butiksfacade

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER NÆSTVED

Vi glæder os til at se dig og høre om dine ønsker til nyt køkken, bad eller garderobe. Vi har lang erfaring ikke blot indenfor tegning og designforslag, men også montering og alt det praktiske forbundet hermed. Vi er et team, der er med dig fra start til slut. Vi sikrer, at der er hånd i hanke med dit projekt. 

Med udgangspunkt i Tvis Køkkeners brede produktprogram og mulighed for specialløsninger er det vores mål at finde den bedste løsning til dig. At købe køkken, bad eller garderobe er en tillidssag, og vi vil gøre vores bedste for at gøre os fortjent til din tillid. Tvis Køkkener er kvalitetskøkkener, designet og produceret i Danmark. Vi viser i vores udstilling et bredt udvalg af køkkener, bad og garderober. Hos os kan du se eksempler på forskellige muligheder – både i opstillinger, materialer, farver og overflader. Så du kan samle inspiration til, hvordan lige netop din løsning skal se ud.

Kig ind – vi glæder os til at vise dig vores spritnye butik.

Bent Jensen

Bent Jensen

Indehaver

T: 2835 3136

bhj@tvis.com

Dennis Poulsen

Dennis Poulsen

Butikschef

T: 3127 0711

dep@tvis.com

Ledige stillinger i Næstved

TVIS KØKKENER NÆSTVED SØGER DANMARKS BEDSTE KØKKENKONSULENT

Tvis Køkkener Næstved åbnede i november 2018, og vi er kommet godt fra start. Vi søger derfor en køkkenkonsulent til privat salg. Du må meget gerne have erfaring fra køkkenbranchen og kendskab til tegneprogrammet Winner men det vigtigste er, at du har lyst til at sælge.

Vi tilbyder:
Arbejdsmiljø: Et godt, afslappet og åbent arbejdsmiljø – i lækre nyindrettede lokaler. 
Muligheder: Har du evnerne og er den rette person, så tilbyder vi et job med gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling. Tvis Køkkener er inde i en meget positiv vækst.
Intro: Grundigt introforløb til Tvis Køkkeners sortiment og koncept.
Løn: Din løn vil være salgsafhængig og i forhold til dine kvalifikationer.
Gode kollegaer: Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig indgå i et team

Vi forventer, at du:
Har køkkenerfaring: at du kan sælge og har lyst til at indgå i alle salgets faser, herunder at du formår at lukke ordren. 
Er en inspirator: Du er god til at indrette og kan præsentere dine ideer.
Er selvkørende: Du arbejder selvstændigt og er ansvarsbevist. Du har et godt overblik, men har samtidig styr på alle detaljerne.
Har ordenssans og får opgaverne kørt i mål.  

Tiltrædelse:
Snarest, men vi venter gerne på rette person.

Interesseret:
Send din ansøgning og CV senest 8. marts 2019 til Kædechef Per Sander, psa@tmk.dk mrk. Køkkenkonsulent, Næstved. Har du spørgsmål vedr. jobbet så kontakt Indehaver Bent Jensen, på 2835 3136 eller bhj@tvis.com

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE
PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkkener. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder.