Tvis Køkkener Aabenraa

Vestvejen 153

6200 Aabenraa

Åbningstider

Mandag - fredag:

10.00-17.00

Lørdag:

10.00-13.00

Tvis Køkkener Aabenraa butiksfacade

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER AABENRAA

Vi byder dig velkommen til vores nye butik med spændende køkken-, bad- og garderobeudstillinger. Kom forbi butikken og få inspiration og en flot køkkenbog med hjem.

Når du køber et Tvis køkken, kan du være sikker på, at du får et køkken, der holder i mange år. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten – uanset om du vælger et moderne, romantisk eller et klassisk køkken. Tvis Køkkener har produceret køkkener siden 1952 efter stolte håndværkstraditioner på vores fabrik i den vestjyske by Tvis.

Dit køkken, bad eller din garderobe skal passe til dine behov og dit hjems indretning. Derfor ordreproducerer vi alle køkkener, badeværelser og garderober, så vi kan skræddersy den perfekte løsning til dig.

Du bliver rådgivet af vores kompetente og erfarne køkkenkonsulenter, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov – på den måde sikrer vi os, at du får præcis dét, du drømmer om. Oplev dit kommende køkken med en gratis tegning i 3D allerede ved andet besøg i butikken.

John Bech

John Bech

Indehaver

T: 3155 9900

jb@tvis-aabenraa.dk

Jesper Damm

Jesper Damm

Køkkenkonsulent

T: 3155 9900

jd@tvis-aabenraa.dk

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE
PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkkener. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder.