Tvis Køkkener Herning

Mørupvej 17

7400 Herning

Åbningstider

Mandag - fredag:

8.00-17.00

Lørdag:

Lukket (eller efter aftale)

Tvis Køkkener Herning butiksfacade

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER HERNING

800m2 med Tvis Køkkener i tidens design. Det er Tvis Køkkener i Herning. Tvis holder, siger vi. Og det kan vi sige fordi Tvis Køkkener er Danmarks ældste køkkenproducent. Produkterne fremstilles i Danmark og i en af markedets allerbedste kvaliteter. Tvis holder – fordi vi leverer til den aftalte tid, og du kan få elementer, bordplade og hvidevarer leveret med samme bil, så du behøver du kun være hjemme én gang, når du skal modtage dit nye køkken..

Tvis holder – fordi vi har livstidsgaranti på bevægelige dele. Vi tilbyder udvidet reklamationsret til 5 år, hvis du anvender en af vores Tvis-certificerede montører til at montere dit nye køkken. Der udover finder du i vores fliseafdeling flotte fliser, som matcher Tvis sortimentet.

Thomas Møller Gustafsson

Thomas Møller Gustafsson

Erhvervschef

T: 9628 1661

tmg@bygma.dk

Keld Lund Sønderby

Keld Lund Sønderby

Erhvervskonsulent

T: 9628 1664

kels@bygma.dk

Helle Brandt

Helle Brandt

Erhvervskonsulent

T: 9628 1662

hebr@bygma.dk

Peder Kramer

Peder Kramer

Erhvervskonsulent

T: 9628 1663

pekr@bygma.dk

Ledige stillinger i Herning

TVIS KØKKENER HERNING SØGER ERFAREN ERHVERVSSÆLGER

JOBBET
Din primære funktion er at rådgive og sælge til eksisterende og nye erhvervskunder samt udbygge denne portefølje. Du kommer til at arbejde med tilbudsgivning, byggestyring, opfølgning og administration af ordre, samt kundepleje og relations skabende aktiviteter med din kunder.

For at få succes i dette job skal du have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundernes ønsker, behov og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandskab for begge parter.

KRAV TIL DIG
Du har allerede været flere år i branchen eller har relevant erfaring med salg til BTB segmentet, måske har du en håndværksmæssig baggrund, suppleret med noget salgsarbejde. Du er resultatorienteret, kan dokumentere gode salgsresultater og er klar til at gå den ekstra mil, der skal til for at få succes.

Du kan evt. være en erfarende ”privat” kundesælger i køkkenbranchen med evner og lysten til at prøver kræfter med erhvervskunderne i det Midtjyske. Du er træt af weekendarbejde og ønsker nu at videreudvikle dit salg, med fokus på relationsskabende salg til erhvervskunderne.

Som person er du udadvendt og tillidsskabende og kan indgå i langvarige relationer. Du har et godt overblik, har styr på detaljerne og arbejder systematisk og struktureret, men udover alt er du ERHVERVSÆLGER som ønsker at være eller bliver den bedste på sit felt.

VI TILBYDER
Hos Tvis Køkkener Herning indgår du i et lille team af dygtige og erfarne kolleger. Vi er drevet af lysten til at gøre et inventarkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vores kunder. Du kommer til at arbejde med et meget attraktivt og bredt sortiment af spændende produkter indenfor køkken, bad, garderobeløsninger, fliser og trægulve til boligen.

Arbejdsmiljø: Et godt, åbent og friskt arbejdsmiljø, vi sætter god kemi og humor i højsædet. Du har et lyst positivt sind og gerne med en humoristisk tilgang til tingene.

Muligheder: Har du evnerne, og er du den rette person, så tilbyder vi et job med gode muligheder for såvel personlig og faglig udvikling. Tvis Køkkener Herning er i en meget positiv vækst, og VI vil gerne udvikle forretningen.

Fokus: Vi VIL være den bedste på vores felt, og VI ønsker en ERHVERVSÆLGER som allerede har eget kundegrundlag på plads.

Intro: Grundigt introforløb til Tvis Køkkeners sortiment og koncept.

Løn: Attraktiv lønpakke, og en bonusaftale efter 12 mdr. ansættelse. Aflønning er et individuelt anliggende mellem dig og din chef, og der skal være sammenhæng mellem aflønningen, jobbets indhold og din præstation i jobbet.

Arbejdstid: Gunstige arbejdsforhold. Vi holde lukket i weekend, for det er vigtigt, der er balance mellem privatliv og arbejdsliv. – (Men med det tvist, at man jo er ansat som sælger! ”Vi er der, når kunderne ønsker det”.).

Gode kollegaer: Du vil arbejde selvstændigt, men ligeledes indgå i et lille team med 5 andre erfarne erhvervsfolk.

Lyder det som dig, så kan Tvis Køkkener være en mulighed.

Tiltrædelse:
Snarest/eller efter aftale, vi venter gerne på den rette person.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV senest 16. september 2019 til Kædechef Per Sander, psa@tmk.dk mrk.: ”ERHVERVSSÆLGER, Herning ”. Har du spørgsmål vedr. jobbet så kontakt Erhvervschef Thomas Møller Gustafsson pr. mail: tmg@bygma.dk eller via. Mobil: 2788 0563

(Samtaler vil blive afholdt løbende).

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE

Udstillinger til salg i Herning

SORT EG KØKKEN
Herning

SORT EG KØKKEN

kr. 138.000

Stærk pris!

Unika Sort Eg med Du Pont Corian bordplader på øen og komposit bordplade ved væg.
Inkl. Hvidevarer (IKKE KØL OG FRYS!) og amatur.

Normalpris kr. 304.031,-

(kan sælges uden hvidevarer – kontakt personalet herom)

PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkkener. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder.